Lego Scooby: Strašidelný Hollywood

63%
Lego Scooby: Strašidelný Hollywood

Scooby a Shaggy se zúčastní soutěže v pojídání hamburgerů a vyhrají. První cenou je zájezd do Hollywoodu, kam vezmou i své kamarády - Freda, Velmu a Daphne. Po příjezdu jdou na prohlídku krachujících bricktonských studií, kde se natáčely slavné horory a filmy o příšerách. U brány je uvítá mladý student, který je tam zaměstnán jako chlapec pro všechno. Během prohlídky se na scéně objeví filmové příšery a Scooby-Doo a jeho kamarádi na vlastní kůži poznají, co je to strach. Fred dostane nápad, že sestříhá záběry, které zaznamenaly bezpečnostní kamery. Hororový snímek má obrovský úspěch a studia pana Bricktona jsou zachráněna.(Nova Cinema)




FilipusMuff
FilipusMuff
4 015 bodů
5
Jestli vám někdy připadalo že filmy/ seriály se scoobym jsou dětský, tak se nekoukejte na tohle, je to ještě tak o dvě úrovně horší.. V poměru s klasickejma scooby-filmama, má tohle velice slabou zápletku a už po chvilce je vidět že lego grafika, týhle serii prostě moc nesedí..
  • vždycky mě bavili díly seriálů, kde byli duchové mumie a tyhle věci s dýní, tak je aspon fajn že jsou i zde.. i když stejně v rámci ducha někoho uplně jinýho..
  • kdo je duch vám bude jasný už v desáté minutě...
  • zvárnění lego burgrů a sendvičů, je to nejhorší co lze v lego filmech dokázat..

Dodatečné informace

Původní název:
Lego Scooby-Doo!: Haunted Hollywood (více)
  • USA Lego Scooby: Strašidelný Hollywood
  • USA Lego Scooby-Doo!: Haunted Hollywood
  • USA Lego Scooby-Doo a strašidelná dovolenka v Hollywoode
Premiéra v ČR:
1. 10. 2016
Země původu:
USA
Čeština:
Lego Scooby: Strašidelný Hollywood je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch