Divadlo Sklep: Böhmen und Mähren

60%
Plakát traileru

Typický poeticko-štiplavý sklepovský humor v reálných kulisách nejmenovaného městečka kdesi na území Čech a Moravy. Třídílný skečový pořad o současných bizarních společenských fenoménech.
Divadlo Sklep slaví 45 let a vrací se s premiérovou filmovou minisérií složenou z nových, ale i starších scének, skečů a písniček, které byly součástí divadelních sklepovských Besídek za zhruba poslední dekádu a dosud nebyly natočeny. Tomáš Hanák, David Vávra, Milan Šteindler, Jiří Macháček, Tereza Kučerová, Václav Marhoul, Lenka Vychodilová a další hvězdy, dnes již kultovního divadla, ztvárnili v reálných kulisách nejmenovaného maloměsta řadu pitoreskních postav, které prožívají své bizarní životní peripetie. Několik vzájemně propletených příběhů a osudů svérázných obyvatel městečka se opět nese v duchu nezaměnitelného sklepáckého humoru a poetiky, která je společensky aktuální, ale přitom i zábavně nadčasová. (Česká televize)




xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Skupina lidí, kteří ztratili kontakt s životem běžných lidí někdy před dvaceti lety, se snaží o satirický náhled do života běžných lidí. A vypadá to podle toho. Křečovité, neaktuální karikatury, které se vztahují ke všemu krom současnosti, Že to není vtipné, by byl poslední problém. Divadlo Sklep zoufale potřebuje čerstvou krev, a pokud ji má (nevím, nesleduju), tak nevím, kde ji schovává.

Dodatečné informace

Původní název:
Divadlo Sklep: Böhmen und Mähren (více)
  • Česká republika Divadlo Sklep: Böhmen und Mähren
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění