Kingsman: Zlatý kruh

76%
Kingsman: Zlatý kruh

Svět Kingsmanů se poprvé představil ve filmu Kingsman: Tajná služba jako nezávislá, mezinárodní, špionážní agentura pracující v hlibokém utajení a jejímž cílem je bezpečný svět. V dalším pokračování Kingsman: Zlatý kruh čelí naši hrdinové novým výzvám. Centrála Kingsmanů je zničena a celý svět se stává rukojmím. Kingsmany čekají nové úkoly i překážky. Spojí se se spřátelenou americkou špionážní organizací Statesman. Obě dvě agentury musí společnými silami porazit nebezpečného nepřítele a zachránit tak svět. (Cinemart)




Recenze: Kingsman: Zlatý kruh

Kinobox.cz
70%

Tvůrci zjevně chtěli více přitlačit na pilu, ale přitom si tak trochu podřezali pod sebou větev, protože následkem všech těch šílenosti o něco hůře fungují ty chvilky, kdy film zpomalí a my se máme trochu dojmout (které tak dobře fungovaly v jedničce).


Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
8.5
Jednička mi dala po x letech vzpomenout na Bondovky s Brosmanem v hlavní roli. Dvojka to dokázala opět a já si to užil stejně jako předtím. Už od prvních minut je film nabitý akcí,která vypadá dobře a je správně přepálená. Zápletka je hodná bondovských snímků a Julianne Moore je jako záporačka výborná. Přibrat do party hochy ze Statesmanů byl dobrý nápad a zajímavé osvěžení úzkoprsých a gentlemanských Kingsmanů. Potěšilo mne rovněž obsazení Pedro Pascala do role agenta Whiskey. Už v seriálu Narcos na mne udělal dojem a i zde byl výborný. Celý snímek má spád a furt se něco odehrávalo. Není divu,že mi těch 141 minut uteklo jako voda. Návrat Colina Firtha jsem uvítal všemi deseti a však odchod Marka Stronga budu ještě dlouho oplakávat. Já se zkrátka výborně bavil a kvalitativně bych tento díl přirovnal k jedničce. Žádný propad v kvalitě jsem nezaznamenal. PS: Elton byl výborný!
Pete69
Pete69
29 102 bodů
7.5
Druhé pokračování Kingsmanů je dějově velmi podobný prvnímu dílu. Akce slušná, příběh sice nadnesený, ale v pohodě. Bohužel se vypařilo asi 50% humoru z prvního pokračování, takže mě film nebavil tolik, jako ten první. Přesto je Kingsman osobitý a to hodnotím skvělými 75%.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 265 bodů
6
Občas vykoukne ten hrubiánský šarm jedničky, většinou ale jen tvůrci marně opakují stejné vtipy, aniž by vybudovali cokoliv nového. Vše působí ploše, zbytečně a povinně - bez té radosti z objevování nových zákoutí mainstreamové zábavy a blbnutí, která dělá Vaughna Vaughnem.


Dodatečné informace

Původní název:
Kingsman: The Golden Circle (více)
  • USA Kingsman: Zlatý kruh
  • USA Kingsman: The Golden Circle
  • USA Kingsman 2
Premiéra v ČR:
21. 9. 2017
Distributor:
CinemArt
Země původu:
USA
Rozpočet:
104 mil. USD
Tržby:
410,9 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Kingsman: Zlatý kruh je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Kingsman: Zlatý kruh


Podobné


Powered byJustWatch