Švadlena

72%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 761 bodů
8
Jedno ospalé Australské městečko plné zlých lidí, jedna dávná křivda a jedna skvělá Kate Winslet, to je Švadlena. Velmi osobité pojetí filmů, výborná režie.. vše s lehkou nadsázkou a humorem, přitom má film velkou hloubku a je v něm nejedna silná scéna. Zajímavá podívaná. Méně než 80% dá nemohu.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Australský vidlákov, šicí stroj a jedno drsné tajemství. Mohlo to být fakt dobré drama, kdyby nebylo říznuté tou šilenou komedií.
avenis
avenis
8 067 bodů
9
Skvělý film s napětím a nečekanými zvraty. Kate Winslet vyzrála ve výbornou herečku, která už dávno setřepala punc naivky oblečené jen do diamantu z Titaniku. Doporučuji pro ty, kdož mají rádi vintage, drsný humor a dobrý film. (11.3.2016)
leafroller
leafroller
3 023 bodů
8.5
Velmi zvláštní příběh plný karikatur. Vše je zde velmi zveličeno a to včetně umělých a pro mě často nelogických dějových zvratů, které pochopíte až na úplném konci a dojde vám, že šlo jen o neobratné scénáristické úpravy směřující k předem danému konci. To ovšem neznamená, že by se mi to nelíbilo. Pomsta z rukou silné ženy bude mít sexappeal vždycky.
Senn
Senn
803 bodů
10
Neskutečný film, který začíná velmi zvláštně, ale když se děj rozjede, tak pak se člověk nestačí divit. Drama, nevím proč komedie, protože jsem se rozhodně nesmál, a Kate Winslet, má skvělou roli. Opravdu perfektně zpracované.
Lydie
Lydie
255 bodů
9
Film je kombinace dramatu, komedie, romantiky a trochu i thrilleru o ženě, která se vrací do rodného městečka, aby se všem jeho obyvatelům krutě pomstila za to, že ji před lety z městečka vyhnali. Je přehlídkou rozmanitých charakterů, hlavně v negativním smysle. Potěšila mě krásná hudba, nádherné oblečení a vynikající Kate Winslet.
luca07
luca07
107 bodů
8
Město plné zlých lidí, kteří se ohýbají jak potřebují. Hlavní postava s touhou zjistit co se jí stalo v dětství. Příběh je napínavé drama stříhnuté humorem.