Criminal: V hlavě zločince

65%
Criminal: V hlavě zločince
Vzpomínky a schopnosti zesnulého agenta CIA jsou implantovány do nepředvídatelného a nebezpečného trestance.



Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
7.5
Kritiky strhané,ale nechápu proč? Snímek sice nemá kdoví jak originální zápletku,ale na druhou stranu je svižně natočený,má slušné tempo a luxusní herecké obsazení. Criminal si tak brouzdá mezi žánry a jako celek dokáže s přehledem uspokojit divákovo očekávání.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
6.5
Dobrý akční film s typickou tématikou.. hacker, globální hrozba.. mírně vyšperkováno o "transplantaci" mysli zemřelého agenta do hlavy kriminálníka a o Kevina Costnera samotného. Film jsem s radostí shlédl, ale nic extra zajímavého mě nečekalo. 65%..
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
9
Silně obsazený snímek. Kdy to takto bylo naposled? Vzpomínky a schopnosti agenta CIA jsou implantovány do mozku nebezpečného zločince, aby zastavil mezinárodní teroristy. To je námět příběhu, který byť není nijak originální, je zpracován zásadově s větším přesahem na příběh než na akci. Agentské sci-fi, kupodivu mající takřka reálný základ, neboť za studené války toto Američani skutečně zkoušeli, má skvělou atmosféru a pro thriller patřičné napětí. Silný scénář už jen zdokonalili herečtí matadoři, kteří svým postavám přidali ten správný náboj. Jako drama v ničem snímek nezklame. Děj zaujme a nepustí. Co se týče přemíry akce, tady přijde spíše zklamání. Apropó, postava Kevina Costnera Jericho Stewart má v podstatě stejnou dějovou linku jako agent Mason ve snímku ´Skála´, kde si ho skvěle zahrál Sean Connery. Jen s tím rozdílem, že agent Mason ty znalosti už měl.


Dodatečné informace

Původní název:
Criminal (více)
  • Velká Británie Criminal: V hlavě zločince
  • Velká Británie Criminal
Premiéra v ČR:
19. 11. 2016
Země původu:
Velká Británie, USA
Rozpočet:
31,5 mil. USD
Tržby:
14,71 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné