Mělčiny

67%
Mělčiny

V napínavém thrilleru Mělčiny se Nancy (Blake Lively) vydává osamoceně surfovat na odlehlé pláži. V průběhu surfování je napadena velkým bílým žralokem a zůstane uvězněna na moři jen nedaleko od břehu. Ačkoliv ji od přežití dělí pouhých 200 metrů, jejich překonání se ukáže být otázkou souboje dvou vůlí. (Falcon)




Recenze: Mělčiny

Kinobox.cz
40%

Efektní sekvence, jako surfování a jedení lidí, jsou ucházející, ale jakmile dojde na psychické strádání a vyrovnávání se s traumaty minulosti (čehož je ve filmu hodně), nedaří se.


Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Mělčiny jsou hodně solidním survival thrillerem kde kráska v nesnázích bojuje se žralokem. Pokud od filmu nebudete čekat novodobé Čelisti,tak budete velmi spokojení. Film nabízí pár hodně solidních scén,které si pohrají s vaší nervovou soustavou. Blake Lively byla skvělá volba do hlavní role,protože je velmi HOT a dobře se na ní dívá. Celý film,tak v pohodě utáhne i sama - což značí její velký herecký talent.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
7
Toto je jiné než Čelisti a přesto dobré, trošku více si pohrát se systémem díky kterému dívka přežije a je to pecka. Žralok sám o sobě tomu samozřejmě dodává hutnou atmosféru a je to napínavé, jako kšandy. Moc pěkná podívaná bez hektolitrů krve.. 70%
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Thrillerová jednohubka o dívce v nesnázi. Díky Blake a Labianově kameře je tohle sice dost svůdná podívaná, ale napínavá teda není ani náhodou. Závěr už je trošku wtf.


Dodatečné informace

Původní název:
The Shallows (více)
  • USA Mělčiny
  • USA The Shallows
Premiéra v ČR:
11. 8. 2016
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Rozpočet:
17 mil. USD
Tržby:
119,1 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Mělčiny je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch