Mike i Dave sháněj holku

65%
Mike i Dave sháněj holku

Tento film byl natočen podle skutečných událostí. Nečekejte ale žádné soudní drama, osudy válečných hrdinů nebo, nedej bože, životopisný film nějakého politika či excentrického umělce. V tomto případě se jedná o katastrofickou komedii, protože vypráví příběh bratrů Mikea a Davea Stangleových (Zac Efron, Adam DeVine), kteří byli vždy skálopevně přesvědčení o tom, že jedině oni umí rozjet na rodinných setkáních tu pořádnou zábavu. A to ať už se jedná o svatby, narozeninové oslavy, pohřby apod. Ostatní přímí účastníci těchto rodinných událostí to rozhodně viděli jinak. Hlavně proto, že příspěvek obou bratrů ke společné zábavě většinou, vlastně vždycky, končil nějakou naprostou katastrofou: rozsáhlým požárem, těžkými zraněními, infarkty, demolicí slavnostní tabule apod.

A tak když jejich sestra (Sugar Lyn Beard) začne plánovat svatbu na Havaji, nastane pochopitelné zděšení a milí bratři dostanou od rodičů podmínku. Na svatbu si musí sehnat partnerky, které je udrží na uzdě. Make i Dave proto začnou přes internet shánět holky, které by je doprovodily na havajskou svatbu jejich sestry. Takové nabídce odolá málokteré dívčí srdce a tak se jejich nabídka rychle rozšíří. Mladí flamendři tajně doufají, že si vyberou dvě slušné dívky a sami si pak užijí divoké dovolené. Ale tvrdě se přepočítali, ze slušných dívek se vyklube nekontrolovatelné dívčí duo (Anna Kendrick, Aubrey Plaza), které jim nejen vytře zrak, ale dokonce je předčí i ve flámování a katastrofách všeho druhu. (CinemArt CZ)




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6
Film si zaslouží jen 50% za Annu Kendrick a Aubrey Plaza. Těch zbylých 10% je za Efrona. No a na samotný film mi nezbylo žádné hodnocení. Čekal jsem nějakou šílenou komedii,ale ta se nedostavila. Je to spíš taková mírně nadprůměrná komedie s pár dobrými gagy a opileckými výjevy.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Herci si asi užili bezva dovču, ta pohoda z toho docela srší, ale na tu jejich vlnu podivného humoru jsem se fakt nedokázal naladit. Sem tam nějaká improvizace zafunguje, ale to je prostě málo. Ještěže ta Aubrey je fakt hot.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
6
Zajímavé na tomhle filmu je, že je podle skutečných událostí. Ale je to vlastně klasická komedie kterých ročně vzniká mnoho. U komedie záleží jak se u ní divák baví? A baví se u tohohle divák? Jo. Pár trapných vtipů tam je ale jinak je to zábava, Adam Devine a Zac Efron jsou skvělá bratrská dvojka a i Aubrey Plaza a Anna Kendrick jsou taky skvělé duo. Po Tarzanovi tu tedy je další film který vypadal jako zklamání ale nakonec dopadl dobře.......

Dodatečné informace

Původní název:
Mike and Dave Need Wedding Dates (více)
  • USA Mike i Dave sháněj holku
  • USA Mike and Dave Need Wedding Dates
  • USA Mike a Dave zháňajú baby
Premiéra v ČR:
7. 7. 2016
Distributor:
CinemArt
Země původu:
USA
Rozpočet:
33 mil. USD
Tržby:
77,07 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Mike i Dave sháněj holku je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch