Já, pomsta

53%
Já, pomsta
Plakát traileru
Muž se vydá hledat vraha na vlastní pěst poté, co mu zkorumpovaná policie nedokáže pomoci.



Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
6
John Travolta na stará kolena oprášil zachmuřený výraz a vydal se nakopávat řitě v novém akčním snímku Já,pomsta. Film to není vůbec špatný,i když se jedná o béčkový film. Příběh je takovou akční klasikou kdy zhrzený manžel vezme spravedlnost do vlastních rukou a vydá se hledat vrahy své manželky. Má to spád a solidní tempo s dobrou atmosférou. 60% spokojenost.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 387 bodů
6
A zase jedna pomsta. Švejkovsky řečeno. “Zabili jste mi manželku, tak tady máte přes držku!” Námět hodný filmové tvorby Stevena Seagala, ale pozor, tentokrát nastala změna, neboť se hlavní role chopil John Travolta. Dějová šablona se hodně přibližuje klasice s Charlesem Bronsonem ´Přání smrti´ z roku 1974, ale jinak skutečně, jakoby scénář vypadl Stevenovi z ruky a John to sebral a ve své kariéře použil. A tak se jedná o akční thriller ničím nepřekvapující. Za podívanou však stojí, jen z toho nic lecjakého neočekávat. Akční žánrovka bez bázně a hany, která už bohužel neoslní, ale na druhou stránku ani nezklame. Pořád lepší Travolta než provařený Seagal.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Akční béčko, které pobaví většinu času spíš nechtěně. Travolta by v té hlavní roli ještě šel, navíc měl štěstí na schopného sidekicka Meloniho, který imho veškerou pozornost strhává na sebe. Jenže ten scénář, dialogy...to bylo fakt utrpení.

Dodatečné informace

Původní název:
I Am Wrath (více)
  • USA Já, pomsta
  • USA I Am Wrath
Premiéra v ČR:
5. 4. 2024
Distributor:
Prima+
Země původu:
USA
Rozpočet:
18 mil. USD
Čeština:
Já, pomsta je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch