Prach a broky

65%
Prach a broky

Záhoř. Vilém. Rumcajs. Lotrando. Jánošík. Grázl. Ronja. Banda legendárních loupežníků konečně ožívá bok po boku na filmovém plátně! Amatérská skupina Rosenthal přináší drsnou pohádku o tom, co všechno z krvavé loupežnické historie nám bylo zatajeno. Jistě už teď tušíte, že s knížepánem z Jičína to nedopadne dobře... (oficiální text distributora)




Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
4
Když to vezmu v rámci amatérského filmu,tak je celkem slušná práce. Představení postav je slušně provedeno,ale příběh je prach bídná slátanina točící se kolem ženského lůna. Od herců se toho nedalo moc čekat a nakonec mne nikdo ani bohužel nepřekvapil.
Matli
Matli
8 300 bodů
8
Jako amatérský film je to super, sprostý slova v pohádce ještě nebyly, takže paráda, ale ty amatérské nucené dialogy prostě nezkounsu. Bojové scény (amatérské) jsou dobrý a celkově nápad a scénář taky na jedničku a Ronja........ :-) 77%
Ombak_Penari
2 764 bodů
6.5
Tak stále je to amatérská záležitost, ale opravdu kvalitní. Vlastně je to amatérské hlavně tím, že herci nejsou moc herci, respektive mají stále značně viditelné rezervy. Ale jinak tomu vlastně není tak moc co vyčítat. Kostýmy a kulisy, kamera, režie i scénář, všechno hezky šlape a navrch je to občas fakt povedená sranda. Celkově sympatický a poctivý projekt. Palec nahoru.

Dodatečné informace

Původní název:
Prach a broky (více)
  • Česká republika Prach a broky
  • Česká republika Guns & Powder
Země původu:
Česká republika, Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění