Jak se zbavit nevěsty

48%

Komentáře a recenze 20

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
4.5
Tomáš Svoboda přichází do kin s dalším podprůměrným filmem,který vsází na břidký humor a okoukaný děj. To co ještě jakš takš fungoval v Manželovi na hodinu zde vůbec neklape. Romantika ve filmu ztratila veškerý svůj význam,protože zde žádné emoce nejsou.
Pete69
Pete69
29 761 bodů
4
Film s americkým scénářem, jak se zbavit nevěsty, ať už to je bývalá, tchýně, otec, matka atd... prostě klišé stran scénáře i zpracování.. více jak 40% tomuto filmu nemohu dát ani náhodou. Kde jsou ty časy, kdy se natočily ročně alespoň dva, tři kvalitní České filmy.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
4
Jak se zbavit nevěsty je druhý filmový režijní počin Tomáše Svobody (První byl Hodinový manžel který se celkem povedl a již v prosinci 2016 nás čeká dvojka Manžel na hodinu). Stejně jako u Hodinového manžela jsou vtípky docela dobře provedeny a zasmějete se. Největším tahounem filmu je Jana Švandová (která v tomto počinu hodně připomíná Elišku Balzerovou z Žen v Pokušení) která tu hraje takovou postavu kterou někdo bude mít rád a někdo zase ne. Vlastně celkové obsazení je perfektní (Matásek, Vlasáková, Plesl, Stryková, Kerestešová, Boková atd.) ............... Film je však slabší než Hodinový manžel už kvůli tomu že příběh není takový aby se dokázal utáhnout i na tak krátkou dobu (89 minut). Avšak jestli od romantické komedie chcete romantickou chemii tak tu tam rozhodně najdete.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
2
Podprůměrný film jak podle amerického scénáře. A nebo jako podle Rosamundy Pilcherové. Nečekala jsem od toho mnoho, ale že dostanu tak málo, to jsem taky nečekala. Vůbec nevím, kterého herce nebo herečku bych tady vyzdvihla. Humor takový, no - "kanálový". Otec: "To si ten tablet musíš brát i na záchod?" Tobík: "Když kadím, tak se nudím."
nikol125
nikol125
2 781 bodů
8.5
Myslím, že na české poměry se film vydařil ;)
Kamil3
Kamil3
527 bodů
1.5
Další bohužel nepovedený film... Romantická komedie ,ve které chybí romantika i komedie ...Soumrak českých filmů pokračuje za mě 20 procent..
memphistto
499 bodů
4
Nepobaví natolik, abych si film ještě někdy pustil, ale neurazí, když už si ho pustíte. Myslím, že s trochou štěstí se z toho dalo vymáčknout více,a to i z hereckého obsazení, které nebylo špatné. Bohužel, ten kdo píše k tomuto scénář, by už nikdy neměl psát další... opravdu se nepovedl a zbytečně film shazují jeho chyby.
dis
dis
461 bodů
2.5
25% Vzpomínám si, jak v Tajnostech žižkovskýho podvěstí nechává pan Žák mučit svou postavu detektýva promítáním českejch veseloher. Jak vidno, doba se vrací. Herecký výkony - jak který, režie nenápaditá, scénář prvoplánovej, nelogickej, absurdní. Pohádka pro spokojený středostavovský středněvěký obecenstvo, který chce vypnout. A není to romantický - jen stupidní.
pery34
299 bodů
10
film byl super,viděl jsem ho znovu.herci byli super.Natáčelo se to v krásném městě
knihovna1
283 bodů
5
Další český film ze života. Který trochu napodobuje americký Hollywood. Divák se pobaví a zase vidí jiné herecké tváře, které dostaly příležitost. Viz. Jana Švandová. David Matásek je vždy výborný a přesvědčivý. A Lenku Vlasákovou zbožňuji kdykoli a kdekoli. Jen se mi nelíbí líčení. Všichni vypadají jak z vosku.