Amityville: Probuzení

49%
Amityville: Probuzení
Bella, její dvojče James a malá sestra Juliet se se svou matkou přestěhují do nového domu. Hlavním důvodem je, že potřebují ušetřit peníze, aby mohli pro Jamese, který je v kómatu, zaplatit nákladnou zdravotní péči. Zkrátka jsou v situaci, kdy si příliš vybírat nemohou a dům Amityville jim po všech stránkách vyhovuje. Navíc James nejen nečekaně nabyde vědomí, ale začne se zázračně uzdravovat. Bohužel to je pro obyvatele domu pravděpodobně poslední dobrá zpráva. Jejich radost totiž netrvá dlouho. V domě se začnou dít i další nadpřirozené jevy, a ty už nejsou tak radostné. Spíše děsivé. Bella začne matku podezřívat, že jim o jejich novém domově neřekla úplně všechno. A její tušení se brzy potvrzuje. Dozvídá se, že žijí v nechvalně známém domě Amityville, o kterém se už několik desetiletí vypráví děsivé a krvavé historky. Nyní se potvrzuje, že to nejsou pouhé legendy. Boj o přežití v domě plném zla právě začíná. (Cinemart)



Recenze: Amityville: Probuzení

Kinobox.cz
40%

Pro koho film je? Pro fetišisty na kalhotky. Pro ty, co nikdy neviděli žádný dobrý horor. Pro zaryté a nekritické fanoušky ságy o domu v Amityville. Ale vězte, že z této řady je lepší i už tak nepovedený 3:15 zemřeš (s Ryanem Reynoldsem z roku 2005).


Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
2.5
Nejde mi do hlavy jak se takový snímek mohl dostat do kin. Amityville je přesně ten typ hororu,který by měl vyjít maximálně na digitálních nosičích a ihned upadnout v zapomnění. Celé je to příšerně natočené a scénář je obrovská slátanina. Herci se ve svých rolích příliš nenadřeli a vše to působí velmi lacině a amatérsky. Za celou dobu je ve filmu pár lekaček,ale jen málo která splní svůj účel. Ze série filmu o Amityville se tento počin dá brát jako jeden z nejhorších. PS: Bellu Thorne si pamatuji ještě z Disney seriálu a je dobré vidět,že z ní vyrostla pěkná holka,ale ani ona v kalhotkách nedokáže odvrátit tento průšvih.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
0
Totální žumpa ve které nefunguje nic.... herecké výkony (Bella Thorne fakt ne!), atmosféra, prostě nic PS: Jsem rád, že jsem viděl zadarmo na internetu (http://www.bombuj.eu/online-film-amityville-probuzeni)

Dodatečné informace

Původní název:
Amityville: The Awakening (více)
  • USA Amityville: Probuzení
  • USA Amityville: The Awakening
Premiéra v ČR:
28. 9. 2017
Distributor:
CinemArt
Země původu:
USA
Přístupnost:
12+
Čeština:
Amityville: Probuzení je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Amityville: Probuzení


Powered byJustWatch