Noční recepční

79%
Noční recepční

Jonathan Pine (Tom Hiddleston) je hotelový recepční, který dříve sloužil v armádě. Důstojnice britské tajné služby, agentka Burrová (Olivia Colman) ho přiměje ke spolupráci. Má za úkol zjistit, co má anglická a americká tajná služba společného s ilegálním obchodem se zbraněmi. Jako krytý agent se musí dostat do co nejtěsnější blízkosti mocného obchodníka se zbraněmi Richarda Onslowa Ropera (Hugh Laurie), jeho přítelkyně Jed (Elizabeth Debicki) a jeho společníka Corcorana (Tom Hollander). (AMC)





hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
První tři díly mě bavily asi o něco víc než ty zbylé, ale jako celek fakt dobré špionážní drama. Laurie přesně obsazený a Lokiho si po tomhle jako nového Bonda představit už rozhodně umím.
Ethan Hunt
Ethan Hunt
620 bodů
7
Super záporák Roper (Hugh Laurie), který využívá svoje charisma zas na maximum, jak je zvykem ze seriálu Doktor Hause. Tom Hiddleston se také neztrácí ve stínu záporáka. Ze začátku moc není vidět síla a odhodlání velkého obchodníka zbraní, ale na konci příběhu se dočkáme trochu toho šílenství do zbraní. Tento seriál má podobný nádech jako film Lord of war, který ukazuje na obdobné problémy ohledně obchodu se zbraněmi v měřítku státní zakázky.
hrona
615 bodů
9
The Night Manager (TV seriál) (2016) **** Za mě velice podařená minisérie, občas pravda s malinko pomalejším dějem, ale přes to neztrácející svojí rozmanitost. Skvělé lokace ala James Bond, podtrhují náročnost a finance, které do tohoto projektu byly vložené, co díl, jiná krajina, a to mě moc bavilo.. O obsazení zde není absolutně vůbec o čem diskutovat. Lauriemu padouch slušel, velice překvapil v roli nemilosrdného obchodníka se zbraněmi a Loki ala Hiddleston zdárným protihráčem za stranu dobra. Ve skrytu duše doufám, že se dočkáme nějakého volného pokračování. Stanice AMC rozhodně zabodovala.

Dodatečné informace

Původní název:
The Night Manager (více)
  • USA Noční recepční
  • USA The Night Manager
  • USA Noční manažer
Země původu:
USA, Velká Británie
Čeština:
Noční recepční je dostupný s českými titulky

Podobné