Green Room

65%
Green Room

Mladá rocková kapela se probudí uvězněná na odlehlém místě a nemají moc dobré vyhlídky na bezbolestnou budoucnost.




xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
No kdyby byli všichni náckové takhle neorganizovaní, tak by byl svět lepší místo. Green Room by mohl být dobrý film jen tehdy, kdyby se alespoň někdo v něm choval aspoň trochu inteligentně. Jenže mě prostě nebaví sledovat dvě skupinky hloupých lidí, jak se navzájem vraždí. 2 a 1/2
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Dost dobrý thriller, který si vesměs vystačí s 1-2 místnostmi a pár herci. Karty jsou rozdány docela rychle a pak už jde jenom o to, kdo tohle všechno přežije. Přes tu všechno nereálnost na mě ale to provedení působilo hodně realisticky. Za to body nahoru.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7
Pokud kritika vyzdvihne laciný horror je dobré zbystřit e nebo taky ne. Exploatační šílenost svědčící o tom, že když banda pankáčů zpívá náckům ať chcípnou může vést k tomu, že se někomu vrazí do palice kudla a to tak, že nepůjde vytáhnout. Jinak bojoví psi v tomhle filmu jdou rovnou po krku, kudly jsou od toho, aby se hrabaly ve střevech a holky střílí z pušek, aby minuly. Když se to napíše je to vtipné, když se na to kouká už mi to taková sranda nepřijde. Každopádně Patrick Stewart oba palce nahoru!


Dodatečné informace

Původní název:
Green Room (více)
  • USA Green Room
  • USA Sala Verde
  • USA Zaliasis kambarys
  • USA Zelená miestnosť
  • USA Zelena soba
  • USA Зелёная комната
Země původu:
USA
Rozpočet:
5 mil. USD
Tržby:
3,77 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Green Room je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch