Green Room

65%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
No kdyby byli všichni náckové takhle neorganizovaní, tak by byl svět lepší místo. Green Room by mohl být dobrý film jen tehdy, kdyby se alespoň někdo v něm choval aspoň trochu inteligentně. Jenže mě prostě nebaví sledovat dvě skupinky hloupých lidí, jak se navzájem vraždí. 2 a 1/2
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Dost dobrý thriller, který si vesměs vystačí s 1-2 místnostmi a pár herci. Karty jsou rozdány docela rychle a pak už jde jenom o to, kdo tohle všechno přežije. Přes tu všechno nereálnost na mě ale to provedení působilo hodně realisticky. Za to body nahoru.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7
Pokud kritika vyzdvihne laciný horror je dobré zbystřit e nebo taky ne. Exploatační šílenost svědčící o tom, že když banda pankáčů zpívá náckům ať chcípnou může vést k tomu, že se někomu vrazí do palice kudla a to tak, že nepůjde vytáhnout. Jinak bojoví psi v tomhle filmu jdou rovnou po krku, kudly jsou od toho, aby se hrabaly ve střevech a holky střílí z pušek, aby minuly. Když se to napíše je to vtipné, když se na to kouká už mi to taková sranda nepřijde. Každopádně Patrick Stewart oba palce nahoru!
lamps
lamps
15 156 bodů
6
Na jednu stranu řada nadějných nápadů, které film jako slasher obohacují (hnusné prostředí a celá komunita vyholených magorů, vražedná jatka jako prostředek pro zbavení se svědků, izolace v podobě titulní místnosti), na stranu druhou naprosto lajdácký přístup k většině postav, které nás nezajímají, nepříliš zajímavá režie a nic moc scénář - líbil se mi počáteční psychologický nátlak a nepředvídatelnost, škoda že se proměnil v mechanicky repetitivní dobývání klaďasů v uzavřené budově, nad nímž chvílemi zůstával rozum stát. Pořád jsem se ale dobře bavil, násilí působilo sugestivně, tempo zůstávalo na slušné úrovni a samozřejmě potěšil Patrick Stewart v netradiční záporné úloze, kterou si náležitě vychutnal. Neurážlivě koukatelné, nic víc, nic míň.
Klajnik
Klajnik
8 589 bodů
4
Horor? Spíš drama a pěkně slabé.
blackkocour
blackkocour
3 745 bodů
0
Zelený róm je punková verze Sawu. Rádoby slavná zevlující kapela, která se svou muzikou otravuje všechny sousedy v baráku, jsou rukojmí pod rukou náckovitého tlusťocha s vastikou na rameni. Aby nepřišli o svůj zbytečný život, budou muset o ten život bojovat. Mám tu pár výhrad, které mě iritovali od začátku do konce. Nesympatičtí herci. Většina castingu jsou neznámé tváře, hlavně z jiných artových kousků, které nikdo nemůže znát, pokud se v těchto vodách nepohybuje.. Jen koho dokážu zaznamenat je Anton Yelchin, který před pár lety dostal tečku při autonehodě a Profesor X - Patrick Stewart, který tu byl dost nesvůj a okatě nepřirozený. Gore tu je velmi zřídka, a dost laciný, i když při jednom jsem se málem zgrcnul. Zaprděný les v místním baru pro buzeranty je dobře vybrané místo pro atmosféru, jen té atmosfery je nejvíc jen na začátku a za 10 minut máme záběr jen z jedné místosti. Pro mě je drsná hardkór muzika a tupé na vlasech cizí, jak židovi v den šabatu jíst vepřové. Celý film jsem jen čekal na konec, protože napětí to nemělo skoro žádné a už vůbec mě nebavilo sledovat osudy kapely, protože fakt jsem si nedokázal udělat nějaký vztah k postavám. Smažky posraný.
nikol125
nikol125
2 781 bodů
4.5
Na to, že mám horory ráda, se mi tento nezalíbil, tak jak jsem očekávala.