Ip Man 3

73%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
8.5
Z celé trilogie je právě tento snímek nejslabší,ale za tu bitku Donnie Yen - Mike Tyson musím hodnocení trochu navýšit. Film je v první polovině příběhově nezajímavý a zachraňují ho jen výborné bojové scény. V druhé půlce filmu však na dramatičnosti přibylo a snímek se začal pořádně hýbat vpřed. Finální bitva je co se týče choreografie opět velmi povedená.
Pete69
Pete69
29 761 bodů
7.5
Další kung-fu nálož tentokrát okořeněno souboji s hongkongským gangem a soubojem o pravé Wing Chun. Nejsmutnější Ip Man, přesto velmi dobrý. Líbí se mi více, než druhý díl, ale o trošku méně, než ten první. Skvělá podívaná pro milovníky bojových umění a podle mě i pro všechny ostatní.
Matli
Matli
8 300 bodů
10
Plný počet musím dát za ty bitky, výborně natočené a ta choreografie nemá chybu. Konečně zase po dlouhé době pořádná bitkařina, nebo je to tím, že na víc filmů nemám čas?:-) Tyson jako Big Boss je hustej, ikdyž jsem mu to moc nevěřil, ale jeho fight mě překvapil, takže další body k dobru. 83%
kknk2
kknk2
2 949 bodů
8
Do třetice všeho dobrého! Mistr Ip tentokrát nezachraňuje čest Číny, dějová linka se ubírá novým směrem, trochu patetickým a méně napínavým, ale podle mě stále zajímavým a na kvalitě se nepodepisujícím. Udržet laťku filmové série tak vysoko je obdivuhodné.
Pedro24
Pedro24
1 504 bodů
8
To, co tady už na rozdíl od prvního a druhého dílu trochu pokulhává, je příběh, jinak nám skvělá série obdivuhodně pokračuje ve výborném tempu, jsem zvědav jestli vydrží až do konce i ve 4. Pokračování, ale po tom co jsem tady už viděl se toho vůbec nebojím.
Aisen
Aisen
76 bodů
10
Nejlepší série o kung-fu, bezchybná!