Robinson Crusoe: Na ostrově zvířátek

53%
Robinson Crusoe: Na ostrově zvířátek

Připravte se na konečně pravdivý příběh Robinsona Crusoe a jeho nejvěrnějšího přítele – papouška Úterý. Na malém exotickém ostrově žije velmi přátelský papoušek Úterý ve společnosti svých zvířecích přátel. Úterý celý život sní, že bude objevovat svět.

Po strašlivé bouři najde Úterý na pláži stvoření, které nikdy neviděl: člověka jménem Robinson Crusoe. Úterý velmi rychle pochopí, že tenhle dvounohý tvor by mohl být jeho šancí dostat se z ostrova pryč. Stejně tak Robinson Crusoe zjistí, že aby přežil na neobydleném ostrově, musí využít pomoci chytrého papouška a jeho zvířecích kamarádů. (Bioscop)




Pete69
Pete69
29 761 bodů
5
Podprůměrný zážitek pro dospělého diváka.. Upištěný skákací animák bez nápadu, to je Robinson Crusoe na ostrově zvířátek. Film mě po příběhové stránce moc nebavil, animace však není vůbec špatná a chápu, že tento kousek je hlavně pro děti, pro které je jistě zábavný. 50% tečka.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
7
Celovečerní filmový příběh vyprávěný papouškem o tom, jak se Robinson Crusoe dostal na tropický ostrov. Evropský CGI animovaný film snažící se konkurovat těm americkým stále dělá co může, ale nic naplat, ve většině případů se stále nedaří. Tento snímek už však kupodivu za zváženou stojí. Ale pozor, bylo by velice naivní si myslet, že tohle má něco společného s klasickým románem od Danilela Defoe. Společné je pouze jméno hlavní postavy a to je vše. A je to pochopitelné. Tento příběh cílený na dětské diváky obsahuje spoustu zvířátek bavící svou roztomilostí, ztřeštěností a prostořekostí. Jedná o vyvážený mix zábavného dobrodružství ve snaze přežít a láskyplného příběhu o přátelství. Divácké zaměření je spíše pro děti starší a hlavně pro ty, kteří už o postavě Robinsona Crusoe něco vědí. Dokáží lépe pochopit zpracování příběhu a smysl pro humor. Je to prostě takový jiný pohled na stav věci. Pohled ze strany zvířecího obyvatelstva ostrova a jak k tomu přistupují. Každé vyobrazené zvířátko má svůj osobitý charakter a tím i úhel pohledu. O zábavu sice nouze není, ale ona ztřeštěnost se přeci jen měla krapet víc držet na uzdě. Místy čeho je moc, toho je až příliš. Grafika a animace dobrá, samozřejmě s možností snímek shlédnout přímo ve 3D. S ohledem na světová měřítka to žádná pecka není, ale z evropského je snímek, chtíc nechtíc, prostě přijatelný.
sabule
14 227 bodů
3
Ten kdo zná klasického Robinsona Crusoe,tak tomu vstanou vlasy hrůzou,ale děti neznalé poměrům na ostrově pro ztroskotance,tak těm srdíčko zaplesá.Film je určen hlavně pro ty nejmenší,kteří asi budou nadšení z kamarádských zvířátek a rodiče ať si raději schrupnou nebo zajdou někam na lahváče.

Dodatečné informace

Původní název:
Robinson Crusoe (více)
  • Francie Robinson Crusoe: Na ostrově zvířátek
  • Francie Robinson Crusoe
Premiéra v ČR:
18. 2. 2016
Distributor:
Bioscop
Země původu:
Francie, Belgie
Rozpočet:
13,5 mil. USD
Tržby:
40,08 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Robinson Crusoe: Na ostrově zvířátek je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch