24 Hodin: Nezastavitelný

61%
24 Hodin: Nezastavitelný

Hodiny už zase tikají a čas běží nezadržitelně dopředu! Na slavný seriál 24 hodin volně navazuje pokračování s podtitulem Nezastavitelný. Začíná adrenalinový závod, ve kterém jde o všechno. Podaří se zabránit zničujícímu teroristickému útoku na půdě Spojených států?

Před šesti měsíci v Jemenu zemřel vůdce teroristů Sheik Ibrahim Bin-Khalid. Zabila ho speciální jednotka Rangerů pod velením seržanta Erica Cartera. Bin-Khalidovi stoupenci přísahali Rangerům krvavou pomstu. Carter, jeho muži i jejich rodiny doufali, že se jim podaří zmizet díky programu na ochranu svědků. Jenže když se Cartera někdo pokusí připravit o život, rychle si uvědomuje, že byli odhaleni. Ve snaze předejít dalším útokům a zastavit teroristy Carter požádá o pomoc Rebeccu Ingramovou, která pracovala na odstranění Bin-Khalida ze zákulisí. Tato geniální a ambiciózní tajná agentka před časem odstoupila z postu národní ředitelky protiteroristické agentury CTU, aby podpořila manžela, senátora Johna Donovana a jeho kampaň za zvolení na post prezidenta Spojených států amerických. Díky několika dekádám bezesných nocí a zmeškaných rodinných oslav konečně stojí na vrcholu. Bílý dům je na dosah. Ale dokáže přijmout novou roli První dámy? Nebo ji znovu svede láska k akci? Společně s Carterem odhalují složitou teroristickou síť a musí se sami sebe ptát: Komu můžeme věřit? Zuřivý boj s Bin-Khalidovými stoupenci je přinutí konfrontovat vlastní identitu, rodinu i minulost.





Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
4
Snaha o oživení fenoménu nešťastným způsobem. Že absentuje Jack nutně nevadí - jednou na to dojít muselo. Ale autoři nové série jakoby nechápali, proč se kdysi 24ka prosadila. Jack byl underdog, člověk s problematickou minulostí, který si musel svůj status božana teprve získat. Eric Carter je naproti tomu od začátku dokonalá figurka - v dobrém manželství, se správnými hodnotami, ihned sebejistý v boji, prostě profík na první dobrou. A k tomu se blbě hledá vztah (je to podobně nešťastné střídání jako třeba v případě utečenců v Uprchlíkovi - obyčejný doktor - a Šerifech - vytrénovaný člen speciálních jednotek). Když hlavní postava netáhne, celek logicky nefunguje. Samotný formát má pořád své kouzlo a scenáristé nepředvedli úplnou nulu, ale bez tahouna zkrátka není co stavět. Nemluvě o tom, že seriálu tak trochu vypálil rybník sám Kiefer Sutherland, jehož Designated Survivor mi zvraty a vývojem často připadal "dvacetčtyřkovější" než celé Legacy.
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
10
24 bez hlavního hrdiny - nelítostného drsňáka Jacka Bauera. Místo něj je zde mladá krev, mladý černoušek Eric Carter. Tikací Hodiny změnili barvu a jediné co připomíná originál je Tony Almeida. Tony je jediná postava, která se objevila hned v první epizodě originalitu i zde. V originalitu se dá říct - že byl po Jackovi, druhá hlavní postava. Výrazná postava i zde je výrazný, avšak v epizodách se nikdy nezdržel déle než pět minut. Tony byl návnada na původní fanoušky, nebo jen já koukal kvůli němu? "Je mi líto, už mi bylo zaplaceno. Vždy dokončím svou práci, když mám své peníze. Musím si udržet reputaci." Jednou z oblíbených postav zde, se stal Ericův bratr. "Chtějí spustit útoky které zabijí hodně lidí, jako vaše matky, sestry, vaše děti a další. A taky mají mého bráchu, ale už vím kde je, takže tady je plán. Vejdeme tam, sebereme Erica a pak posadíme pár džihádistů na zadky." Škoda že nedostal více prostoru, bavila mne jeho dějová linka a to co se tvořilo mezi ním a Erickovou ženou. Co se týče příběhu, děje nemám téměř žádné výhrady. - 99,9%.
tomlery
tomlery
2 141 bodů
4
Senátor Donovan je zajat teroristy. Shalowitz mezitím identifikuje členy spící buňky a agenti je postupně zatýkají… Nápad docela dobrý, ale v porovnání s předchozími radami docela slabý. A nejhorší, co tato řada přinesla, je odstranění Jacka Bauera z hlavní postavy.

Dodatečné informace

Původní název:
24: Legacy (více)
  • USA 24 Hodin: Nezastavitelný
  • USA 24: Legacy
Země původu:
USA
Čeština:
24 Hodin: Nezastavitelný je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch