Bloodsucking Bastards

55%
Bloodsucking Bastards
Bloodsucking Bastards



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4
Nepatřím mezi puritány a rád uvítám nějakou změnu žánru,ale Bloodsucking Bastards mi svým humorným pojetím upírského žánru moc nesedlo. Největší problém jsem měl se samotným obsazením kde mi většina herců přišla tuctová a nesympatická. Za to krve si zde užijete dosytosti,protože jakmile dojde na akci tak stříká všude a meze v nápadech se vůbec nekladly.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Fanj blbina. Ne že by to bylo originální, ale ten mix všeho, co je dnes považováno za vtipné, na mě docela zafungoval. A rozumná stopáž zaručuje, že to stačí.
pitryx
pitryx
1 262 bodů
0
Který trouba tohle srovnává s „The Belko experiment“ v popisku jinde? Toto je o něčem naprosto jiném, a prvních čtyřicet pět minut možno skáknout na pivo. Tedy, pokud vás nebaví sledovat dění v kancelářích, a stupidní kecy. A myslíte, že se to pak zlepší? Omyl, jede to ve stejné linii, a pár gore skoro na konci to nemůže zachránit. Maskéři totálně bez nápadů, a navíc se nějak nepředřeli, stejně jako trikaři. Ani jeden sympatický hrdina, naopak hnusná a nesympatická hlavní hrdinka. Závěr je pro mne jednoznačný, a asi ani nemusím zmiňovat, že jsem chvilkami přetáčel.

Dodatečné informace

Původní název:
Bloodsucking Bastards (více)
  • USA Bloodsucking Bastards
  • USA Bloodsucking Bosses
  • USA Кровососущие подонки
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění