Decibely lásky

22%

Komentáře a recenze 26

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 851 bodů
0.5
Vydržel jsem asi 20 minut a pomalu už na mě začínaly jít mdloby. Neskutečná blbost. Nemělo to to spatřit světlo světa :)
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 428 bodů
2
Původně to měl být ´Discopříběh 3´. Ten po mnohaletých problémech nevznikl a tak přišla náhrada. A zoufalá náhrada. Avizovalo se, že to bude opět film s písničkami Michala Davida. Doba 80. let je však už spoustu let pryč a to, že měl Michal David na svých koncertech narváno a že muzikál ´Děti ráje´ měl ohromný úspěch ještě neznamená, že se stejně povede i filmu. A samozřejmě nevedlo. Jenom od Michala Davida tu písničky nejsou. Český film a opět se tu několikrát zpívá anglicky. Od písniček v podstatě jen úryvky, scénář téměř bez děje, absolutně bez humoru a bez logiky. Chybí tomu živost a patřičný švih, takže opět český film, který se táhne. Příběh o dvou zamilovaných lidech? Dobrá, ale proč jejich konečné vzplanutí připomíná ´Hříšný tanec´? Pak už to vypadá, že se to tvůrcům nějak vymklo kontrole a jakoby točili úplně jiný film. Přítomnost Karla Gotta a jeho duet s Ivou Janžurovou budiž naprostá zbytečnost. Co k tomu dodat. Na film sice přispěl Státní fond pro podporu a rozvoj české kinematografie, ale stejně, jakoby tomu peníze chyběli. Ještě že nevznikl ten ´Discopříběh 3´. To by těm dvěma filmům pověst jenom pošramotilo.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
0
Film se jmenuje Decibely lásky, ale tahle skladba v něm nezazní. Myslím, že tahle zmatenost mluví za vše. Musím se přiznat, že na rozdíl od Baarové jsem se nenudil - od začátku do konce jsem měl nasazený tupý a nevěřícný úsměv, jak blbě jde napsat scénář, který postrádá náznak zápletky a je v něm snad několik desítek unikátních postav, které si nejde zapamatovat. V kontrastu s tím podivně bohatá výprava a režisér, který si myslí, že je kříženec Michaela Baye a Orsona Wellese a musí s kamerou pořád dělat "věci". Opravdu bizarní kus, který jde doporučit s flaškou něčeho tvrdšího.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
2
Hodně dlouho se pracovalo na trojce Discopříběhu, ale jelikož práva stali hrozně moc peněz tak tu máme nový Discopříběh bez Potměšila se jménem Decibely Lásky. Tohohle filmu jsem se strašně bál. A je to stejně nesnesitelné jako první dva Discopříběhy. Vlastně ještě více. PS:Nejlepší je na filmu cameo Karla Gotta, duet s Ivou Janžurovou má aspoň nějaký osobní kouzlo.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
4
Typický příklad toho že pokračování nepřekonatelných filmů po dlouhé době jsou zbytečné a nestojí za to. Dalo se čekat že češi zase něco zmrví. Ani si už nepamatuji příběh. Do čeho se to Michal David uvrtal?! Snad jen jeho písně stály za to.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
0.5
Rozhodl jsem se, že udělám sérii těch nejhorších filmů vůbec a mám pocit, že to nebyl dobrý nápad. Upřímně tyhle filmy stojí za absolutní kulový a nemá cenu je brát jako filmy, spíš možná jako video na vypuzení mozku z hlavy. Pozorovat růst trávy v reálném čase je inteligentnější možnost strávení života, než koukat na tohle. Tento komentář použiji u všech těchto filmů, protože se nenajde jediný, na který by to nesedělo.
fido68
fido68
1 453 bodů
4
Pohodový film s hvězdným obsazením fotbalisty Pavla Horvátha a mistra Karla Gotta.Účast Pavla Horvátha ve filmu bych vzhledem k působení ve Viktorce Plzeň pochopil ,ale Kája Gottů?Proč se toho vlastně zúčastnil?A asi potřeboval doprovodit svoji dcerku Charlott..:-).Písničky Michala Davida ok,ale kvality Discopříběhu nebo Lásky z pasáže ani náhodou.
batal
893 bodů
4
decibelní šunt
Vendula86
Vendula86
652 bodů
9
tento film mě dost zaujal díky tomu, že mám ráda písničky od Michala Davida.na základě toho , že jitka neměla žádné dětství s otcem , který pikal za chyby svého kamaráda. Ale nakonec si našla cestu k otci po tom co u něho strávila celou noc v nemocnici kam ho dovezla sanitka po rvačce na diskotéce.Betka a Dan tvoří také krýsný a na daný pár který svůj vztah zpečetí nazávěr v tančírně.byl to opravdo pěkný film.
les62
593 bodů
2
Už úvodní scéna s Pavlem Horváthem byla pro mne dosti hrůzná (a to pracuji jako sportovní redaktor :-)), jak říká klasik, vydržel jsem jen proto, abych zjistil jestli je druhá polovina filmu stejně slabá jako ta první. Bohužel je.