Život není krásný

69%
Život není krásný
Plakát traileru
Kultovní kraťas Martina Pohla, který již naplno odstartoval jeho dráhu amatérského (a později i profesionálního) filmaře. Ve filmu na motivy autorovy počítačové hry narazíme na Jardu Malíka, ztroskotance, který musí za jediný den sehnat 150 tisíc, aby si zachránil holý život. Není proto divu, že se ke svému cíli snaží dospět všemi dostupnými prostředky.



Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
3
Marty Pohl je všestraným umělcem, ale o svých režisérských dovednostech mě dokázal přesvědčit až svým posledním počinem Party Hárder, který měl konečně pořádné filmové parametry. Hru Život není krásný jsem nikdy nehrál a jen jsem o ní něco málo četl. Každopádně tento film vycházející z herní předlohy mě naprosto minul co kvalitou, tak nějakou smysluplnou formou. Snesu dost, ale tohle bylo prostě jen hloupé a nechutné a šíleně amatérské.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Tady nám pánové názorně předvedli jak se nemá hrát.,,
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
6
Na jednu stranu je to příšernej odpad a celý to působí strašně lacině, ale na druhou stranu jsem se u toho strašně zasmál.. Je to blbý ale mě to fakt bavilo. Všechny ty příšerný herecký výkony a brutalita se tam prostě hodila. Tak Co by jste taky chtěli od Řezníka a DeSadeho? Řezníkova mini role byla boží. ZNK je fajn projekt na odreagování. 60%

Dodatečné informace

Původní název:
Život není krásný (více)
  • Česká republika Život není krásný
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění