MUZIKÁL aneb Cesty ke štěstí

42%
MUZIKÁL aneb Cesty ke štěstí

Třída pražské konzervatoře má na letním soustředění za úkol nazkoušet Starce na chmelu v původní muzikálové podobě. Na výsledku závisí jejich budoucí kariérní život. Studenti jsou ze začátku znechucení, že se budou věnovat klasickému českému muzikálu. Během zkoušení je pohltí kouzlo Starců, ale nechtějí se spokojit se starou choreografií. Do svého nastudování přidají prvky klasického tance, ale i street dance, hip-hop či pohybové divadlo. Neúnavně budují muzikálové představení, do kterého vkládají veškerou svou energii, odvahu a talent.Termín představení se neúprosně blíží a v sázce je mnoho. Úspěch může znamenat vytoužený začátek cesty za uměleckým snem... (Bioscop)




Recenze: MUZIKÁL aneb Cesty ke štěstí

Kinobox.cz
40%

Takže ani tentokrát nevznikl kvalitní český muzikál. Tento film není agresivně blbý - je jen zhola nezajímavý a okamžitě zapomenutelný.


sabule
14 227 bodů
0.5
Tak to se opravdu zase českým (no podle jména režisérky asi těžko) filmařům zase něco povedlo.Návrat ke klasickým retro muzikálům nebo co to má být.Trapní a toporní rádoby herci,kterým exceluje na muzikál o mladých už lehce přestárlý a křečovitý Vojtek nebude nikdy patřit do zlatých fondů českého filmu.
bayern
13 716 bodů
0.5
Každý rok vstoupí do našich kin nějaká originál česká hororová slátanina.Toto je opravdu zase vrchol kýče a hrůzy,která se na nás přivalila.Návrat ke kořenům 60 muzikálů stojí opravdu za to a duchem jistě věčně mladý Vojtek tomu všemu ještě nasadí korunu.Prostě všechno špatně!
cirkusačka
cirkusačka
388 bodů
2
Další z "vrcholů" české kinematografie... film absolutně bez příběhu zápletky a děje

Dodatečné informace

Původní název:
MUZIKÁL aneb Cesty ke štěstí (více)
  • Česká republika MUZIKÁL aneb Cesty ke štěstí
Premiéra v ČR:
14. 1. 2016
Distributor:
Bioscop
Země původu:
Česká republika
Přístupnost:
12+
Ocenění:
Žádná ocenění

Předplatná

Powered byJustWatch