Krvavé peníze

56%
Krvavé peníze
Plakát traileru
Mladý americký pár Tom a Anna Wrightovi (James Franco a Kate Hudson) se dostanou při opravě Annina rodinného domu v Londýně do obrovských dluhů. Zároveň zjistí, že nájemník, který bydlel pod nimi, zemřel a zanechal po sobě hotovost 200 000 liber. Stačí si jen peníze vzít a jejich problém je vyřešen. Jenomže netuší, že se brzy sami stanou terčem zloděje, který peníze původně ukradl. A náhle se dobrým lidem začínají dít špatné věci... (Magic Box)



martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 428 bodů
9
Příjemný nespěchající thriller z hustou a temnou atmosférou. Takovéto snímky z důrazem na nenáročný příběh než na akci mají přeci jen něco do sobe. Divák se daleko více dokáže vcítit do situace hlavních postav a mnohem více posoudit jejich konání. Tady jde o rozhodnutí velmi zásadní a myslím, že v tomto případě by asi nikdo nekonal jinak. Jenomže život není peříčko a tak důsledky samozřejmě mohou být fatální. Tento snímek je ukázkou dobrého filmového vyprávění, které dokazuje, že i bez přílišné akce to také jde a že i takovýto směr umí zanechat dobrý filmový zážitek.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Námět ala Mělký hrob, hodně solidní obsazení a za kamerou režisér kvalitních severských detektivek. Jo, čekal jsem (i přes to mizerné hodnocení tady) mnohem víc. Jenže dobré to je jen v úvodu, pak už to chvilkama přestane dávat smysl a ten přehnaně akční závěr tomu dal korunu.
hrumsrt
hrumsrt
9 335 bodů
5
Manželé Anna a Tom nemají zrovna snadné žití, s těží si drží práci a kvůli dlouhé opravě rodinného domu, v němž si chtějí vyplnit svůj americký sen, jsou na tom s penězi opravdu zle. Nemohou si dovolit dítě ze zkumavky po němž tak touží a navíc je brzy čeká vystěhování ze starého domu, v němž žijí jen proto, že si přizvali nájemníka. Vše se může obrátit, když jejich nájemník za podivných okolností skoná a oni mezi zdmi najdou větší obnos peněz, který by mohl být odpovědí na všechny jejich potíže. Jenže všechny peníze mají svého majitele, a tenhle si za nimi půjde ať mu stojí v cestě cokoli.. Krvavé peníze drží nad vodou sympatické obsazení a finální obléhání ve stylu Sám doma. Ale od ledajakého béčka to odděluje až fakt, že tam Kate Hudson ukáže zadek.. 55%

Dodatečné informace

Původní název:
Good People (více)
  • USA Krvavé peníze
  • USA Good People
Premiéra v ČR:
27. 2. 2024
Distributor:
Prima+
Země původu:
USA
Tržby:
1,86 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění