Šéfka

46%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
3.5
Vlastně ani nevím proč jsem si tento snímek pouštěl. Moc dobře jsem totiž věděl,že to bude naprostá prasečina ve které se bude Melissa McCarthy chovat velmi trapně a neohrabaně. Tak jak to dělá v každém filmu ve kterém se objeví. Příběh je strašně neoriginální a jeho zpracování nezábavné.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 428 bodů
8
Je zásadová, panovačná, drsná, sebereflexní. To je Michelle Darner, obchodní magnátka jdoucí za svým cílem bez ohledu na nikoho a na nic i za cenu podvodu. Energická komedie ryze v americkém stylu plná vtipných scének, parodií a drsných hlášek. Ano, tohle zřejmě někdo nevydýchá. Michelle je jako uragán a dá se říci že kde se objeví, tam tráva neroste. Ale má výsledky, což samozřejmě vždy někoho rozhodí. Příběh vypadá podivně, ale dává mnoho životních lekcí. Syrový sarkasmus tu na diváka útočí každým coulem a tak než se mnohý divák otrká, takřka se vtom bez skrupulí ztratí. Melissa McCarthy svoji roli pojala v plné síle až nejeden žasne, kolik energie v ní je. Americký koncept tohoto humoru je pro českého diváka krapet těžkopádný, ale holt se nejedná o film dle režie Zdeňka Trošky.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
0
Ne nejhorší, ale rozhodně nejnesympatičtější komedie za poslední rok. Všechno co mi vadí na filmech s McCarthy je tady ve dvojté dávce. A to jsem si fakt myslel, že s tímhle obsazením a faktem, že ve Špionovi to ušlo, Šéfku v pohodě přežiju.
Toren
Toren
5 165 bodů
4
Melissa mě (až na pár výjimek) moc nebaví. A tenhle film to dokazuje. Mnohdy nevkusný (a vlastně mdlý) pokus o bžundu, ze kterého si ve finále budete pamatovat jen skvělého Petera Dinklagea a jeho šaškování s katanou.
Destoroyah
Destoroyah
3 626 bodů
6
HODNOTENIE: 6/10
brcolka
brcolka
1 045 bodů
4
Když jsem se v mládí rozhodoval na co se kouknout tak Šéfka neměla být má volba. To že se ze zkrachovalé podnikatelky dokáže hlavní hrdinka dostat skoro zpět je skvělé ale to je z filmu tak všechno. Sprosté nadávání zřejmě povzbudí dnešní mládež k lepšímu výkonu
KajkaFajka
KajkaFajka
723 bodů
4.5
Tato lustá necitlivá a sebestředná biznismenka ktoré sa snaží ze všeho a zo všetkšetkých vymačkat maximum na svoj úkor sa nakonec dostane k zpet k sebe a probudí se v ní člověk so správným zápalom a dobrými životnými hodnotami. Čo viac povedať? No vlastne nič jiné