Moje tlustá řecká svatba 2

56%

Komentáře a recenze 16

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
5.5
Pokračování bývá skoro vždy horší než první díl a jinak tomu není ani v tomto případě. Stále je to však velmi zábavná komedie a pořádná oddychovka,která si na nic nehraje. Většina humorných situací tu vzniká díky podivným řeckým zvyklostem. Jako je stříkání okeny na bolavá místa.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7
Jedničku mám strašně rád a dvojku jsem v kině nějak propás, takže jsem měl radost, když na ní narazil, alespoň na mé cestě do Berlína v buse a musím říct, že mi tahle komedie zpříjemnila cestu, ačkoli oproti jedničce už ve vtipech i vyznění trochu pokluhává. I tak bylo setkání se starými řeckými známými příjemné a jako rodinná podívaná je to fajn oddychovka.
sabule
14 227 bodů
4
Lehce horší než jednička,ale jinak velmi zábavné a koukatelné a pro rodinné odpoledne dobrá oddychovka.
bayern
13 716 bodů
3.5
Jednička byla lepší,ale celkem to ujde
Milandob
Milandob
8 900 bodů
0
jeden z najhorsich a najzbytocnejsich (videl vobec niekto seriel my big fat greek life???) sequelov aky som kedy videl, kde jednotka bola mala, prijemna komedia toto je nieco otrasne a smutno nevtipne...
tedoun
tedoun
923 bodů
7
Řecká svatba 2 mně nezklamala - je to docela zábavný film pro celou rodinu
perfekta
546 bodů
7.5
Docela se mně i tato dvojka líbila. Příjemné, zábavné. Doporučuji ke shlédnutí. Pokračování výborné romantické komedie všech dob si učijeme ještě více smíchu, jídla a především další velké řecké svatby. Zábavný film pro každou věkovou skupinu, doporučuji.
mil78
384 bodů
6.5
Nakazlivy optimismus, blaznivy humor a nadherny temperament. Vlastne Mamma Mia bez pisnicek...jak prvni, tak druhy dil. Původní film přesto vede díky zdařilejšímu scénáři. Tady se hraje na jistotu, potěší takřka nezměněná sestava po 13 letech.
paniks
319 bodů
5.5
Příjemná zábava pro celou rodinu. Úsměvné pokračování jedničky po čtrnácti letech. Další tlustá svatba, tentokrát babičky a dědečka. Dospívající dcera si vybírá vysokou školu, vynoří se spousta dalších příbuzných. Spousta smíchu, nikdo neumře a všechno dobře dopadne.
xverca
205 bodů
3.5
První díl byl o mnohem lepší. Hlavní hrdinka mě neoslovila, až jsem se chvíli styděla i za ni. Film má pravděpodobně pobavit, ale moc se to nepovedlo. Měla jsem problém vydržet vůbec v kině. Přišlo mně, že tam prostě něco nesedí, herci byli umělí a vůbec nehráli přirozeně.