Brána válečníků

54%
Brána válečníků
Plakát traileru
Jack Bronson je nesmělý teenager a nadšený hráč počítačových her, v nichž je znám jako mistr kung-fu Černý rytíř. Jednoho dne se v jeho pokoji zjeví čínský bojovník Zhao s princeznou Sulin a pomocí kouzla Jacka zavedou do staré Číny, kde jim má pomoci porazit zloducha Aruna. Jack v sobě musí objevit odvahu a nečekaný talent v této bláznivé výpravě do jiného světa. (Magic Box)



martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 387 bodů
9
Příběh z pera Luca Bessona je atmosférou a zpracováním hodně podobný staršímu snímku ´Zakázané království´. Honosná výprava, skvělé bojové scény, jednoduchý scénář a v tomto případě typická teenagerovská naivita. Fantasy-dobrodružný děj má hodně společného i s fantasií počítačových her a je v tom úmysl. Proto jsou mnohé scény na tento fakt cíleny. Takže nic pro diváky hledající ve filmu především logiku a smysl. Vášnivý teenagerovský hráč videoher se ocitne ve staré Číně a mladá princezna v době současné a to díky čaroději. Besson nám tak připomněl staré dobré Návštěvníky. V ději je kvůli neoriginálnosti již značná předvídatelnost, ale jako ryze zábavný snímek funguje dobře.
Sheemas
Sheemas
737 bodů
2.5
Film o klukovi milujícím počítačové hry, čínské princezně, bojovníkovi a čarodějovi cestujícím časem se jednoduše nepovedl. Příběh byl strašně přímočarý, jednoduchý a naivní. Zcela určitě je určený pro mladší publikum, tak přibližně desetiletých. Celkově však musím vyzdvihnout bojové scény, které byly až překvapivě slušné, ale to bylo asi to jediné co film držely při životě.

Dodatečné informace

Původní název:
Warrior's Gate (více)
  • Francie Brána válečníků
  • Francie Warrior's Gate
Premiéra v ČR:
16. 3. 2024
Distributor:
Prima+
Země původu:
Francie, Čína
Čeština:
Brána válečníků je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch