Šest směšných

51%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
5
Popravdě jsem to čekal mnohem vtipnější,když totiž vidíte obsazení filmů není se čemu divit. Nakonec se z toho vyklubal průměrný dobrodružný film ve kterém se občas objeví podařený vtip. Velká škoda,že se z toho nevytěžilo víc,protože nevyužit takové osazenstvo je hřích.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Western Sandler. Asi tak to co jsem čekal, na jeden luxusní vtip přijdou dva trapné, prostě lepší by bylo to známé "méně je někdy více". Jinak jako oddechovka dost ok, tohle prostě fans těch bláznivých Sandlerovek nemůže až tak zklamat.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
2
netflix sa s podpisom zmluvy so sandlerom na 4 filmy dal do hry s diablom. toto je prvy zo styroch jazdcov apokalypsy a pochybujem ze dalsie zaseky budu o nieco lepsie...
Toren
Toren
5 155 bodů
4
Slušné herecké obsazení a tááák totálně promarněný scénář. Je to kanodáda random gagů, kdy se jednou za čas nějakej uchytí ale Sandler tlačí šíleně na pilu. Nějak mi přijde, že to jako urputnou westernovou parodii neplánoval. Chjo, kde jsou časy Kliku či Trestné lavice?
blackkocour
blackkocour
3 745 bodů
0
Už se nějaký ten rok důvěrně známe, a nejsem pro vás jen ten divnej puberťák, který velmi často chodí na PornHub, a mastí si klobásu při rodinné večeři u Tety a Strejdy, a pro mnohé z vás jsem možná příklad toho, jak by se nemělo psát na čsfd, jelikož každé druhé slovo je buď kokot, piča, mrdat nebo moje oblíbené prosím Jirko, nestrkej mi ho do koncálu! No, možná si teď říkate kdo to kurva je za exota, nebo proč najednou se tu citově otevřuju, nebo zavírám? Dneska asi nemám svůj den, ale chtěl bych se váš všech zeptat, jaké ty nejhorší situace se vám za život staly. Mě tak jednou přednedávnem došel hajzlpapír na záchodě, no a nikdo nebyl doma, a mamka si výjimečně nenechala na hajzlu svoje vyšívané kapesníčky nebo časák Pestrý svět, takže co mi jediné zbývalo než se utřít vložkami Airways, které jsem šlohl ségře ze šupleti. To by možná až tak nevadilo, ty vložky pěkně sály den staré mexické burrito s Terijaky omáčkou (nevím jak se to píše, nejsem Chozé), a ještě aby to bylo co nejvíc nechutné a fekální, tak jsem je nevyhodil do hajzlu a spláchl, ale vrátil zpátky do krabičky. Chápete, teď ty vložky byly asi 3x větší, jelikož mi pár kapek zbylo ještě na stehně, no jo já jsem ale gurmán! Možná až moc neuvěřitelné a infantilní? Tak mě se dneska stala ještě větší ošemetná situace! Já si tak pouštím film a u toho moje pervezné hormony dostanou zálusk na tu prdelatou klisnu, a já si musím na druhým monitoru u toho pouštět zvířec.. tedy lidské porno, a do dveří přijde fotr. Radši aby mě načapal u zoofilního porna než na Sandlera v Apačckým hábu.. ale jinak kovbojka dobrá, jako od dob spaghetti westernů! Sweeet Houm Alabama!