Ant-Man a Wasp

70%
Ant-Man a Wasp

Filmový svět studia Marvel se rozrůstá o snímek Ant-Man a Wasp, který je novou kapitolou o superhrdinech, kteří se umějí zmenšovat. Po událostech filmu Captain America: Občanská válka musí Scott Lang čelit následkům svých rozhodnutí nejen jako superhrdina, ale i otec. Sotva se mu podaří najít rovnováhu mezi osobním životem a povinnostmi, které má jako Ant-Man, objeví se Hope van Dyneová a dr. Hank Pym s novou naléhavou misí. Scott musí znovu obléci zmenšovací oblek, naučit se bojovat po boku Wasp a pomoci jí odhalit tajemství z minulosti. (Falcon)




Recenze: Ant-Man a Wasp

Kinobox.cz
50%

Paul Rudd je sympaťák, ale má ve scénáři příliš málo příležitostí projevit svůj komediální talent. Michael Peña a jeho dva kolegové jsou opět naprosto nevtipní a nejradši bych je zabil.


Pete69
Pete69
29 697 bodů
6.5
První Ant-man se mi líbil o poznání více. Toto dílko považuji za slabší kousek z dílny věhlasného studia Marvel. Děj několikrát viděný , triky velmi slušné. První polovina filmu celkem nuda, druhá polovina po stránce akce a humorných trikových scén napravila Antmanovu reputaci. Celkem nemohu dát více, než 65%. Slabá Marvelovka.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
První Ant-Man je možná moje třetí nejoblíbenější Marvel (po Thorovi 3 a Iron Manovi 3), ale tady jsem se nudil. Rudd působí podivně ne-fresh, nevýrazný konflikt, kde o nic moc nejde, nemá moc čím získat mou pozornost a vlastně přemýšlím o nějaké třetí věci, co se o tom filmu dá vůbec napsat. Má to všechny vady, které jsem popíral u jedničky.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Reed se co pár minut vytasí s nějakou cool scénou, Peňa zase hláškuje jako o život, takže nakonec vlastně spokojenost. Holt po osudové Infinity přišla taková rodinnější marvelovka, nic jiného než lehký upgrade jedničky se asi ani čekat nedalo.

Dodatečné informace

Původní název:
Ant-Man and the Wasp (více)
  • USA Ant-Man a Wasp
  • USA Ant-Man and the Wasp
Premiéra v ČR:
5. 7. 2018
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA, Velká Británie
Rozpočet:
140 mil. USD
Tržby:
622,67 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Ant-Man a Wasp je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Ant-Man a Wasp


Podobné


Powered byJustWatch