Ratchet a Clank: Strážci Galaxie

60%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
5.5
Hru jsem nikdy neměl moc rád a film jsem shlédl jen ze zvědavosti. Z výsledku moc nadšený nejsem. Animace je spíše průměrná a celé je to příliš mířené na děti. Příběh mně nebavil a ta hodinka a půl se neskutečně táhly. Znovu už se do projekce nechystám.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
8
Když se galaxie dostane do nebezpečí hrozivého vesmírného kapitána, mechanik a jeho nově objevený robot se spojí s elitní skupinu bojovníků, aby zachránili vesmír. CGI animovaná zábava pro celou rodinu vzniklá na základě stejnojmenné videohry. Asi největší zajímavost na snímku je, že jednoho ze záporáků namluvil samotný Sylvester Stallone, takže vychutnat si ho pochopitelně lze jen v originálním znění. Postavičky jsou sympatické, dialogy srší vtipem a různých ztřeštěností je více než dost. Dospělé diváky zarazí známá dějová šablona, čímž se pro ně stane příběh předvídatelný. Dětem je to jedno. Jednoduchost je zcela na místě a hlavní devizou je dokonce i lepší moralitka. Ano, příběh je i o morálce, kde se diváci postavičkou Ratcheta dozví, že velké sny a dobrodružství jsou zcela povrchním cílem a napovídá o co je potřeba se skutečně zajímat. Je to dobré rozhodnutí v zájmu lidí. Rozhodnutí, které lidem pomůže. Jenomže jak už to většinou bývá, tento fakt se v přemíře humorných gagů, skotačení a vlastně i akčních scén, zcela ztratí. Všelijaké mouchy na snímku však bude vidět pouze dospělých divák. Děti se buď bavit budou a nebo ne. Roztomilost postaviček jim k filmové zábavě hodně pomůže.
M3lios
M3lios
9 140 bodů
6
Čakal som od filmu podľa mojich obľúbených ikonických maskotov z PlayStation 2 éry trošku viac. V jadre veci sa nejedná o zlý film, ale skôr o štandardný projekt zameraný na mladé publikum. Dôvod prečo si, ale zaslúži priemerné hodnotenie je v postave Captaina Qwarka. Už dlho som vo filme nezažil tak strašne moc nesympatický a neschopný charakter, že by vám tak dokázal pokaziť celý zážitok, že by z celkom slušného počinu dokázal zámerne spraviť ťažko pretrpiteľný priemer.
Klajnik
Klajnik
8 589 bodů
0
Kdyby nešlo o Ratchet a Clank asi bych to vypnul uprostřed. Je to animák čistě pro děti bez nápadu. Není tu nic extra, ale přesto to není úplně špatný - spíš je to zbytečný.
FilipusMuff
FilipusMuff
4 015 bodů
8.5
U tohohle sem se fakt mega těšil až vyjde CZ dabing, abych to mohl vidět. a celkem se to čekání vyplatilo... Kdo hrál aspoň nějakej díl týhle hry, tak bude z tohohle filmu uplně přeštastnej. Rád bych si dal další díl, ale tušim, že kvuli tý nízký navštěvnosti jakou tenhle film měl nic takovýho nebude.. škoda no.
leafroller
leafroller
3 023 bodů
10
Unikátní, akční, nápaditý, barevný, vtipný, zkrátka dobrý animáč. Takhle to může vidět "nezúčastněný" divák. No a my ostatní, kteří jsme hráli všechna pokračování téhle úžasné a nesmrtelné herní série, si můžeme užívat ještě víc. Můžeme potkávat postavy ze hry, používat zbraně ze hry a procházet se v lokacích ze hry. A když nám v poslední scéně přestaví pana doktora na robota, můžeme se těšit na další pokračování. Tomu se prostě nedá nic vytknout. Jsem nadšený!