Partička

67%

Komentáře a recenze 10

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
2.5
Samotní herci jsou mi sympatičtí,ale v tomto pořadu se ne ně nemůžu ani dívat. Celé mi to přijde trapné a jejich improvizace je na začátečnické úrovni. Hlavně to co předvádí Michal Suchánek je vážně k pláči. Vždyť on není schopný 5 vteřin fungovat,aniž by se nezačal smát. V tele tele a MR. GS mě celkem ještě bavili,ale Partička mne zcela minula.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6
Něco se povede, něco ne.. je to improvizace, i když o tom, že je to 100% improvizace silně pochybuji. Někdy je směšný Suchánek jen tím, že je.. u ostatních je to jen v případě, že se jim opravdu povede nějaká hláška. Ale jo.. někdy se na kousek podívám, ale málokdy vydržím více, jak dvě "scénky".
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
O něco poslabší než slovenská verze. Někteří prostě neumí. Ale dvojka Suchánek vs Genzer a jejich humor to vyrovnávají do zábavné roviny. Super zábava.
squirrelpool
squirrelpool
7 017 bodů
5
Za mě 50% procent. Ne snad, že by to bylo průměrné. Ale nějak se nemůžu rozhodnout. Byla doba kdy jsem to nemohl ani cítit, potom nastalo období kdy jsem z toho byl úplně vyřízený. Teď to zase nemůžu vystát. Ono to totiž baví hlavně tím jak to všichni vořou. Hlavně dvojice Mr.GS, ale Mr.G aspoň snese když si z něj někdo dělá srandu. Možná to mělo tak velký úspěch, protože nic podobného u nás momentálně neexistuje. Jinak pokud jde o úroveň improvizace tak pánové Kaiser/Lábus by celou partičku doslova rozsekali a ani by se u toho nezadýchali (viz Tlučhořovi).
nikol125
nikol125
2 781 bodů
10
Originální, vtipné, povedené, skvělé, prostě nejlepší! Vždy když mám špatnou náladu a pustím si Partičku je mi mnohem líp. Zapomenu na strasti celého dne a nechávám se vtáhnout do děje. Herci předvádějí výbornou improvizaci. Pánové, já před vámi smekám!
mattesak
1 205 bodů
8
Genzera moc nemusím. Je to takovej trouba. Ale jinak mám tenhle pořad rád. Asi nezábavnější, co lze v naší TV zahlédnout.
Dubínka
577 bodů
7
Poměrně povedený a originální komediální pořad. Bohužel dost záleží na dílu, protože kvalita jednotlivých dílů je dost různorodá. Ze začátku se mi to celé zdálo vtipnější a čím novější díl tím více je Partička komediálně vyčerpanější. Většinou se však Partičce aspon několik scének podaří a její tým se vzájemně skvěle doplnuje. Jeden z těch lepších Českých pořadů, který si určitě zaslouží aspon 4*. 70%.
Ku
460 bodů
0
Hrůza
Cvalda
449 bodů
7
Někomu to možná přijde trapný a místní géniové by možná prohlásili, že se jedná o improvizaci na začátečnické úrovni. Ale pro mě je Partička dobrá dost, pouštím si ji často, když nevím na co koukat jako takovou jistotu a aspoň se u toho nasměju.
Memento
175 bodů
8
Před mnoha lety fascinace novým žánrem. A přiznávám se, jsem hlavně unešena Igorem Chmelou. :)) V pravé chvíli utrousí kratičkou poznámku, která člověka rozesměje víc než sáhodlouhé popisování vtipné situace. Vůbec mě ale nebavila Partička v hotelu (kromě postavy kněze).