Les sebevrahů

49%
Les sebevrahů

Američanka Sára (v podání Natalie Dormer ze seriálu Hra o trůny a z filmové série Hunger Games) se do lesa vydává v rámci pátrání po svém dvojčeti – po sestře Jess (taktéž ztvárnila N. Dormer), která záhadně zmizela. Sářin manžel Rob (Eoin Macken ze seriálu Noční směna), kterého chování Jess dlouhodobě frustruje, není své manželce skoro 10 tisíc kilometrů dlouhou cestu vymluvit.

Po návštěvě školy, ve které Jess učí, se důvtipná Sára vydává do lesa samotného. Ve společnosti svého charismatického nového známého, přistěhovaleckého novináře Aidena (Taylor Kinney ze seriálu Chicago Fire) vstupuje do lesa, ve kterém by dle důrazných varování „nikdy neměla opouštět vyšlapanou cestu“. Na bezpečí obou z nich dohlíží místní průvodce Michi (japonská hvězda Jukijoši Ozawa), ale s blížící se nocí jim není schopen setrvání přímo v lese rozmluvit a se zdráháním oba nechává lesu napospas.

Vlivem strachu se Sářino vědomí brzy tříští; začíná zpochybňovat Aidenovy motivy, včetně jeho tvrzení, že Jess vůbec nezná. Sara, odhodlaná odhalit pravdu o osudu své sestry, je nucena čelit rozhněvaným a zmučeným duším mrtvých, jejichž obětí se stává kdokoliv, kdo se odváží vstoupit do jejich blízkosti. Tyto zákeřné duše na Sáru číhají na každém kroku, aby ji uvrhli do děsivé temnoty, ve které je nucena bojovat za vlastní spasení. (Falcon)




Recenze: Les sebevrahů

Kinobox.cz
30%

O lese Aokigahara by se dal natočit úžasný film. Les sebevrahů rozhodně takovým filmem není a nevím o jediném důvodu, proč ho někomu doporučit.


Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
3.5
Na tomto hororu je zajímavá jen jedna věc a to samotné prostředí kde se film odehrává. Les sebevrahů skrývá mnoho tajemství a svou temnou minulostí si vyloženě říkal o zfilmování. Horor bohužel postrádá jakoukoli atmosféru a napětí. Příběh je průhledný a už v půlce filmu vám je jasné jak film skončí.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Natalie "Margaery" Dromer byla velké lákadlo, ale ani ona z tohohle paskvilu nemohla udělat fungující snímek. Filmu ale slouží ke cti, že jsem díky němu zabloudil na Wiki a zjistil si, co že je ten prales vlastně zač a jakou má bohatou historii.
sabule
14 227 bodů
2
Hororů podle skutečných událostí je fúra,většinou těžko uvěřitelných,ale podle recenzentů zaručeně pravdivých.Tento snímek nevybočil z průměru,děj sice není špatný,ale herci jsou dost mátožní a někdy má člověk pocit,že už aby to měli raději za sebou.Ale na jedno zhlédnutí,proč ne!

Dodatečné informace

Původní název:
The Forest (více)
  • USA Les sebevrahů
  • USA The Forest
Premiéra v ČR:
7. 1. 2016
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Přístupnost:
15+
Rozpočet:
10 mil. USD
Tržby:
37,61 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Les sebevrahů je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch