Nemilosrdní

57%
Nemilosrdní
Serge Buren je legendární polda, noční můra všech kriminálníků. On a jeho policejní tým mladých kolegů vyznávají trochu nevšední vyšetřovací postupy. Mezi jejich osvědčené a oblíbené metody patří přepadovky a výslechy zadržených s použitím baseballových pálek. S oblibou ignorují pravidla v průběhu velkolepých zatčení. Jejich práce je více než efektivní a výsledky jsou brilantní. Jenže jejich nadřízení začínají mít dojem, že kovbojové nemají u policie co dělat a jako supi čekají na jakoukoli chybu. Na pařížské scéně se objevuje gang lupičů, kteří neuvěřitelnou rychlostí vykrádají banky a klenot-nictví. Bohužel jsou po zuby ozbrojeni automa-tickými zbraněmi a na jejich konto během loupeží přibývá brutálních vražd. Buren a jeho jednotka musejí použít veškerou vynalézavost a všechny své metody, aby se poku-sili šílené zločince zastavit...(Bioscop)



hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Celou dobu jsem měl pocit, že jsem tohle už někde viděl. A pak mi to došlo. Antigang je ne moc podařený remake anglického The Sweeney, které bylo ale lepší vlastně ve všem. Navíc Reno v těch akčnějších běhacích scénách už prostě nestíhá a vypadá to pak celé hodně komicky.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Pod neustálou palbou ze zbraní není poznat rozumný děj. Jen samé střílení šup nějaký ten kec pro odlehčení a pak znovu palba. K tomu zadýchaný, věkem sešlý chudák Reno. Výhodou tohoto filmu je že nenudil.
Matli
Matli
8 300 bodů
4
Po pár dnech ani už nevím o čem to bylo. Banda policajtů co si hrajou na policajty. Jediná věc, která mi utkvěla v paměti jsou přestřelky, ty jsou na dobré úrovní, možná kvůli počítačovému doladění. 38%

Dodatečné informace

Původní název:
Antigang (více)
  • Francie Nemilosrdní
  • Francie Antigang
Premiéra v ČR:
8. 10. 2015
Distributor:
Bioscop
Země původu:
Francie
Tržby:
3,06 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Nemilosrdní je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch