Trable o Vánocích

56%

Komentáře a recenze 16

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 697 bodů
5
Je to něco podobného, jako třeba vánoce naruby. Typická americká komedii a nepovedených předvánočních přípravách s happyendem. Průměr
olga-pu
20 075 bodů
6.5
Krásné herecké výkony, smysluplný příběh, ale podruhé bych asi vidět nemusela
Riverdon
Riverdon
7 386 bodů
3
Další pokus o natočení další "Lásky nebeské". Bohužel, ne vždy je spojení několika příběhů do jednoho filmu dobrou volbou. A s očekáváním vánoční romantikyse Vám dostanete spousta negativních osobních problémů.
Jamie76
Jamie76
4 268 bodů
7.5
Pěkný a oddechový film odehrávající se o vánocích, tento film spojuje několik osob a jejich ne zrovna šťastné životy a když se sejde celá rodina, aby spolu strávili svátky, není divu, že dojde i na infarkt, ale nakonec si k sobě najdou cestu.
Fanik
Fanik
3 066 bodů
4
Typická komedie, kterých hollywood vyprodukuje 20 ročně. Film zachraňuje pouze poměrně kvalitní obsazení.
nikol125
nikol125
2 781 bodů
7.5
Nijak zvlášť mě to nenatklo.
Pajmen
1 204 bodů
2
Sice jsem od tohoto filmu nic neočekával, ale stejně jsem odešel z kina hrozně zklamaný. Je to vlastně slátanina kdejakého vánočního/romantického filmu. Sledujeme několik skupin lidí, jak vedou své životy, a samozřejmě na Vánoce u všech z nich dojde k pozitivnímu skoku dopředu. Nic nového a co je horší, byla to šílená nuda! Dabing by to snad mohl vylepšit, aby aspoň scény vyzněly víc komicky, jelikož samotným hercům se to nepovedlo.
dancemusic2012
466 bodů
2
Zaujalo mně obsazení a že je to vánoční film a tak jsem se na to podíval. Tak hrozný film jsem ale nečekal. Co to jako mělo být? Mix romantických a blaznivych filmů v jednom? Jako kromě písniček od Stinga a Diane Keaton, která mně opravdu překvapila, jak krásně zpívá, nestál film za nic. Téměř celým filmem provází hlas, nakonec vidíme, že je to jejich pes. Tak ok, ale co ty dialogy, co ty rádoby ztrestene situace, kdo se jako tomu měl smát? Fakt nechápu. Za mně velké zklamání.
Llucinka
411 bodů
1.5
Tady se snažilo nám divákům zahrát na city ve stylu Lásky nebeské, ale až moc okatě. Jednou roztává srdce, jindy si ťukáte na čelo a ptáte se, proč dělali ve scénáři takový kotrmelce.