Série Divergence: Aliance

62%

Komentáře a recenze 34

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 697 bodů
7
Divergence, Rezistence, Aliance.. všechny tři pokračování mají pro mě stejnou kvalitu, i když první díl je plný očekávání, druhý vizuálně vyvedený a tajemný a ten třetí vysvětlující a celkem předvídatelný. Pěkná myšlenka. Celkově jsem si tuto prozatím trilogii užil.
bayern
13 716 bodů
8
Tato serie je hodně povedená a drží se i knižní předlohy
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
6
Film je sice ze série nejhorší ale největším překvapením je, že film je sice jenom první část knihy ale vůbec tím netrpí. Do příběhu se toho vejde celkem hodně. A tak se děj nedrhne. Herecky je to docela dobře. Ze starých je zase úplně nejlepší Miles Tiller který je ve své roli prostě úžasný. Z nových tváří je nejlepší asi Jeff Daniels který vypadá jako neviňátko a proto se na svojí roli která není úplný beránek hodí. Sečteno podtrženo: film pár chybek má (pár zbytečných scén a chyby). ale nabízí skvělé herecké výkony, akci a zajímavý a poutavý příběh. Tak zase za rok u filmu Série Divergence:Alegniant.
M3lios
M3lios
9 140 bodů
2
Z už tak krívajúcej sérií zabil experiment nejaký pokus o zlepšenie. Totálny prepadák. 38% a dúfam ,že sa na Veronice Roth nebudú už ďalej priživovať.
Klajnik
Klajnik
8 589 bodů
0
Pustil jsem si to k žehlení prádla a vadilo mi to víc než žehlení prádla.
blazma
blazma
4 928 bodů
6
Jak jsem řekl, tato série utrpěla strašně moc, poměrně slibným začátkem a hodně vyhypovaným prvním dílem, další dvě pokračování už pak letí poměrně střemhlav k zemi a po pár týdnech co tento poslední díl uvidíte už zapomenete že jste něco takového vůbec viděli. Je to škoda, protože toto je přesně ten druh Scifi které zbožňuju, ale tady prostě zapomínám že to existuje.
FilipusMuff
FilipusMuff
4 015 bodů
5.5
Na další díl se určitě kouknu, ale to nevyjadřuje to že by tahle serie byla nějakym zpusobem kvalitní, ale to, že je celej děj tak strašně přehnaně megalomanskej, že si ten konec vůbec nedokážu představit..
nikol125
nikol125
2 781 bodů
10
Já ten film prostě a jednoduše miluju!
Elizabett
Elizabett
2 673 bodů
10
Já nevím jak vy ale já zatím u každeho dílu brečela a to ne pro to že to bylo smutné ale že už je díl u konce :D
jvempire
jvempire
1 208 bodů
8
Slušné zakončení série, které se bohužel liší od knižního zpracování Veroniky Roth. Mnoho věcí je překroucených a některé zůstanou nedořešené. Herecké výkony a zpracování filmu si drží úroveň předchozích dvou snímků. Film si ale rozhodně ostudu neudělá.