The Wizard of Lies

66%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Sice to pro mě bylo docela informativní, protože jsem s touhle kauzou moc obeznámený nebyl, ale tak nějak jsem doufal, že to půjde přece jenom ještě víc do hloubky. Azaria perfektní.
Kuca25
2 132 bodů
6
Je více než jasný, že tenhle film není nic světoborného, ale jako další prozkoumání historie pomůže. Rád koukám na filmy i z toho studijního hlediska. Rád vyhledávám snímky, jenž mi pomůžou pochopit svět a Čaroděj ze země lží mi v tom zase lehce pomohl. I když popravdě mohl pomoc mnohem víc. Samozřejmě nejedná se o dokument, ale faktů tu nebylo moc ani na film. Dobře rozumím, že se tvůrci snažili zaměřit na rodinu a v tomhle pohledu je ta skutečnost opravdu strašná. Co se týče hereckých výkonů, tak upřímně nikdo nevyčnívá a jde tu v podstatě jen o natočení dalšího film, který se nikomu moc do paměti nezapíše. Ne a nepomůže ani De Nirova podoba se skutečným Berniem. No možná za to by plusové body dostat mohl, protože skutečně mu byl podobný a to i chováním. Je jedno co tu o tom napíšu, ale myslím si že lepší tři hvězdičky jsou naprosto trefné ohodnocení. Takový lehce lepší průměr.
javor6
javor6
528 bodů
10
Videl jsem zajimave natocene drama, ktere kazdych 15 minut venovalo jednomu fragmentu z celeho pripadu a me tenhle styl velice zaujal.