Toy Story 4: Příběh hraček

80%
Toy Story 4: Příběh hraček

Kovboj Woody vždycky dobře věděl, co je smyslem jeho života. A tím bylo starat se a chránit jeho dítě, ať už to byl chlapeček Andy nebo holčička Bonnie. Když však Bonnie přinese do svého pokojíku novou hračku, které říká „Vidlík“, otevře se Woodymu a jeho věrným kamarádům docela nový velký svět. (Falcon)




Recenze: Toy Story 4: Příběh hraček

Kinobox.cz
70%

Obávám se, že čtvrtý Příběh hraček vznikl především proto, že Disney nutně potřeboval další miliardu dolarů do kasy. Není na tom nic špatného a jsem rád, že děti mohou koukat na něco, co není úplně dementní. Ale nechtějte po mě, abych z toho byl nadšen.


Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
9
Měl by být tento díl už poslední,tak to bylo rozloučení na které se bude dlouho vzpomínat. Tento díl krásně shrnul celou sérii a připomněl mi proč tuto značku tak miluji. Animaci nechám stranou,protože ta byla jako vždy úžasná. Mluvím zde o příběhu,který mejvá Toy Story vždy nejlepší. Vždy je nabitý emocemi a dokáži diváka zahřát u srdce. Nádherná a dojemná záležitost.
Pete69
Pete69
29 102 bodů
7
Celou sérii považuji za velmi zdařilou. Animace je luxusní, akce výborná, napětí a vždy kousek citu. Protože považuji všechny díly za podobné a to jak kvalitou, tak dějem, tak vyzdvihnu třetí díl, který mi přišel nejjímavější a nejvíce mi kápnul do noty a nejvíce jsem se sním dokázal ztotožnit. Toy Story 4 - 70%
xxmartinxx
xxmartinxx
22 265 bodů
6
Pamatujete si ty doby, kdy Pixar točil výjimečné filmy posouvající hranice a na každý se čekalo jako na velkou událost? Já už taky ne...


Dodatečné informace

Původní název:
Toy Story 4 (více)
  • USA Toy Story 4: Příběh hraček
  • USA Toy Story 4
  • USA Iсторiя iграшок 4
  • USA Oyuncak Hikayesi 4
  • USA Priča o igračkama 4
  • USA Η ιστορία των παιχνιδιών 4
  • USA История игрушек 4
Premiéra v ČR:
8. 8. 2019
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Rozpočet:
175 mil. USD
Tržby:
1 073,39 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Toy Story 4: Příběh hraček je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Další z kolekce Toy Story 4: Příběh hraček


Podobné


Powered byJustWatch