Policajt ze školky 2

41%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4
Musím říct,že to nebylo vůbec tak zlé jak jsem očekával. Příběhově nám film nabídl skoro to samé jako v prvním dílu. Opět tu máme poldu,který se musí vydávat za učitele v mateřské škole,aby získal usb disk. Ze začátku to samozřejmě není žádný med,ale postupem času si k sobě učitel a děti najdou cestu. Proč by jste si tedy měli pustit tento film,když je to skoro stejné jako verze s Arniem? No tím důvodem je Dolph Lundgren. Svou roli zvládá velice dobře a dokazuje,že mu nedělá problém ani komediální role,nebo rodinné filmy. Navíc musím říct,že vypadá stále velmi dobře a je to prostě sympaťák kvůli kterému opravdu stojí film shlédnout.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
3.5
Jestli jsem měl výhrady k prvnímu dílu s Arnoldem, tak tady je to ještě horší. Opakovaný vtip není vtipem. Obzvlášť to platí pokud ten vtip není vtipný. Nečekal jsem moc a tak se i stalo. Pro mě je toto laciná nepovedená rodinná komedie bez šťávy. 35%
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 428 bodů
5
Od natočení jedničky, kde se blýsknul Arnie, uběhlo 26 let a je s podivem, že si na něj nějací tvůrci vzpomněli. Někoho napadlo natočit dvojku a bohužel, tentokrát již bez Arnieho. Zastoupila ho však jiná legenda akčních filmů z dob 80. a 90. let a to přímo, světe div, Dolph Lundgren. I pro mě to byl docela šok, neboť za celou svoji kariéru ryze čistou komedii nikdy nenatočil, takže jsem se na tento fakt díval přeci jen krapet s odstupem. Stalo se a tak se Dolph tímto snímkem přidal mezi akční borce jako jsou kromě Arnieho také Vin Diesel, Jackie Chan či Hulk Hogan, kteří mají ve své filmografii snímek, kde se vypořádávají s dětmi. Film ´Policajt ze školky 2´ však bohužel nemá čím překvapit. Víc jak o volné pokračování celý počin spíše vyznívá jako televizní remake původního snímku. Opakované vtipy, opakované scény, opakované motivy. Jen se tu pro změnu ve školce hledá fleška. Střih je velmi hrubý a tak tomu chybí plynulost a styl. S porovnáním s předchozím snímkem se tedy tento jeví jako naprosto zbytečný a zcela nepochopitelný. Opakovaný vtip už prostě není vtipem a tak tento počin snad pobaví jen ty, co předchozí snímek doposud neviděli.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5
Kopírování, parodování a opakování v jednom filmu. U některých filmů je lepší už nepokračovat. Naprosto okoukané a často viděné co do zápletky.
VasaFlasa
VasaFlasa
2 827 bodů
1
Zbytečná komedie bez špetky humoru. Ani nevím, proč jsem na to koukal a co jsem od toho očekával, asi z nostalgie na první díl, ve kterém byl Arnold Schwarzenegger nepřekonatelný. Dolph to nezvládl vůbec, ale ani sebelepší herec špatný scénář nezachrání.