Poldův švagr

63%

Komentáře a recenze 13

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4.5
Už první díl mne nijak extra neoslovil. Ice Cuba mám sice jako herce velmi rád,ale komediální styl Kevina Harta mne vůbec nebaví. On jen mluví a mluví,nebo ječí jako hysterická žena. Jako oddychovka na jedno shlédnutí to ujde,ale znovu bych to vidět nemusel.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 428 bodů
8
Pokračování policejního soužití švagrů se veze na zcela stejné rovině jako předchozí film, takže snahu o nějaké zvednutí laťky bohužel nelze očekávat. O zhoršení se však také nejedná. To co bylo minule je v plné míře i teď. Spousta hlášek, prostořekostí, akce a komediálních situací zaručující dobrou zábavu a napětí tedy ani zde není vynechána. Na oddych, odpočinek a pobavení snímek plně postačí.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Já nevím. První díl mi celkem dost sedl, tohle jsem ale od začátku odzíval. Fakt nuda, bez nápadů...Tímhle se Tim Story do vyšší ligy vrátí hodně těžko.
Matli
Matli
8 300 bodů
6
Typická americká černošská komedie, kterých už tu bylo hafo a i vtipnějších. Krom začátku (auta, holky) není ani nic co bych vyzdvihnul. Za občasné pousmání 54%
FiL44
FiL44
2 649 bodů
6
Ale jo. Trochu posilněn alkoholem, jsem si chtěl pustit nějakou nenáročnou zábavu a zrovna se naskytla tahle „buddy“ komedie. Musím říct, že první díl si moc nevybavuji a nedělám si iluze, že u druhého to bude jiné, ale svůj účel film splnil. Moc jsem se nenudil a párkrát jsem se i pousmál. Čistej průměr.
Edward
Edward
2 481 bodů
7
7/10
Alanna
Alanna
2 144 bodů
7.5
Pohodová komedie!
  • humor
  • obsazení
  • dost akce
  • hodící se hudba
  • o trošku horší než první díl
  • scénář