Legends of Tomorrow

67%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
hrumsrt
hrumsrt
9 329 bodů
8
Tehdy ještě moc komiksových seriálů nebylo a Legendy nabízeli zajímavou týmovku. Že se to často strhne ke crossoveru s Flashem, Arrowem a kdoví čím ještě, mi vadí, jelikož to nesleduji jako celý universe (kde bych na to taky vzal čas?!). Skvěle to táhne dvojice z Prison Breaku, to byla trefa do černého! Mají tu chemii a herecky jsou holt jinde, než-li zbytek ansámblu. Bohužel tvůrci se postupně rozhodli, že od poctivých superheroes příběhů to stáhnou k šíleně kreativním blbostem. Nakonec s přibývajícími díly už jen k šíleným blbostem. 1. série - 95%. 2. série - 75%. 3. série - 80%.
FilipusMuff
FilipusMuff
4 015 bodů
6
1.SÉRIE: Ze všech aktuálních DC kousků, se mi na tohle koukalo rozhodně nejhůř. Celý to bylo provázaný nelogičnostma a každou aspon trochu důležitou akční scénu doprovázela ta nejklašičtější hrdisnká klišé, které lze snad z hrdinských filmů a seriálů znát. Bohužel snad každej nedostek, kterej bych rád zmínil je spojenej s nějakym spoilem, takže si je nechám pro sebe... Jediný co ale můžu říct je, že pokud nemáte hodně tvrdej vztah k DC tak se do tohohle rozhodně nepouštějte...
Larrysbride
Larrysbride
2 072 bodů
6.5
Nejkomixovější seriál současnosti, který se svým duchem dá porovnat snad jedině se seriály 60. a 70. let... Pilot i druhý díl, bohužel, nemastný a neslaný, a v žádném případě se nedá srovnat se svými bratry Arrow či současnou DC jedničkou Flashem.
Arnarmo
Arnarmo
1 720 bodů
6
Pravidelně sleduji Arrow a Flashe, takže ani Legendám zítřka jsem musel dát šanci. Po první sérii ale přestávám sledovat. Vše je takové umělé, načančané, bez propracovanosti a plné trapných hlášek. Pro fanoušky DC je to vhodné, ale já jsem prostě Marvelák a tím, že sleduji už dva zmíněné seriály od DC jsem už dost nevěrný.
Kamil3
Kamil3
527 bodů
5
Nejkomixovější seriál současnosti.. Pilot nijak zajímaví uvidíme co bude dál ,dám jim šanci.Efekty pěkné ,režie taktéž ale zbytek průměr nejdu nad 50
Bad
Bad
464 bodů
7.5
Ze začátku mají superhrdinské seriály od CW problémy. Ale já jsem shlédl i 2.sérii a začínám 3. a zažral jsem se do toho. Týmovky jsou super. Vždycky chcete vědět, co kdyby se tyto 2 postavy potkali. 2. série lepší než první a užíváte si to. Rip Hunter snad nejoblíbenější postava.