Husí kůže

64%

Komentáře a recenze 29

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
5.5
Příjemná dobrodružná podívaná,kterou táhne na svých zádech hlavně Jack Black a to i přes to,že v popředí příběhu jsou hlavně děti. Příběh je dobrý,humor funguje,příšery vypadají dobře a děti nejsou moc otravné. Nějak takto si představuji dobrodružný film pro mladší publikum.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Variace na staré dobré Jumanji, ale někde se to prostě zaseklo. Vtípky moc nefungují, Black je nějaký bez štávy a doufal jsem i v trochu drsnější příšery. Dvojka Minnette-Rush ale fain.
lamps
lamps
15 156 bodů
6.5
Pokud víte, že vás čeká novodobé Jumanji, tedy nenáročná oddechovka pro celou rodinu, a nikoli černohumorný horor ve stylu Amerického vlkodlaka v Londýně, budete spokojeni. S výjimkou úvodních minut, kde se jen kupí klišé na klišé, velmi sympaticky zrežírovaná a koneckonců i zahraná (otravný maník s předkusem si také vybral pár lepších chvilek) fantasy jednohubka, která servíruje různorodá a vizuálně přesvědčivá monstra nebo příjemnou teen romanci ve slušném tempu, takže nakonec tak nějak přirozeně zapadne i přemrštěná snaha o cool zábavu a předvídatelný děj bez výraznějších zvratů.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
Povedená komedie s prvky hororu. Zábavné a koukatelné.
Matli
Matli
8 300 bodů
6
S Jumanji se to fakt nedá srovnávat a kdybych si nepřečetl některé komentáře, tak by mě to ani nenapadlo, zlaté Jumanji!!! Prostě rodinná fantasy slátanina s dobrýma efektama, Džekem Blekem a skvělou hudbou Dannyho Elfmana. 53%
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
0
Ultra D E B I L I T A.
blazma
blazma
4 928 bodů
8
Co říct, Jack Black je skvělej... Tady nic méně musí hrát ''rozumného'' dospělého člověka a trochu zarputilého rodiče. Trošku to podkopává jeho potenciál a mladé herecké obsazení to kočíruje jen tak tak. naštěstí je tady vtipná kombinace oživlých strašidelných postav.
FilipusMuff
FilipusMuff
4 015 bodů
7
Film dává přesně to co lze poznat podle hlavního posteru. Od začátku do konce je to prostě total dětská-dobrodružná pohodovka... nic víc a ani nic míň..
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
8
Byť nejsem kategorie, na kterou Goosebumps cílí, bavil jsem se dobře. Mělo to tak nějak všechno, co by člověk od rodinného fantasy chtěl, takže tu byl vtip, solidní efekty, trocha fungující romantiky a samozřejmě i dobrý nápad, ačkoliv oživlé knižní postavy nejsou ve světě filmu či literatury novinkou. A nemělo by se zapomínat ani na herce, kteří mě docela překvapili. Teď nemám na mysli Jack Blacka, ale především Odeyu Rush a Dylana Minnettea, kteří nejenže vystřihli ukázkově neprotivné teenagery, ale společně jim to ladilo i v dalších ohledech. Upřímně řečeno moc jsem nečekal a o to víc jsem byl na konci spokojenější.
LenkaVL
LenkaVL
2 331 bodů
5.5
Nedávno jsem viděla a musím říct, že ohledně koukatelnosti tento film patří řekněme k lepšímu průměru. Herecké výkony ujdou, vtipnost je také sem tam. Celkově se na to koukat docela dá. I když tedy žádné veledílo to není.
  • zajímavá myšlenka zápletky
  • triky a příšery
  • herci