Sousedi 2

60%

Komentáře a recenze 23

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
6
Sousedi dva se nesou ve zcela totožném duchu jako díl první. Pro někoho možná zklamání, ale já jsem rád,že se tvůrci neodklonili od toho co funguje. I tentokrát jsme dostali šílenou komedii plnou zvráceností, trávy a nekorektnosti. Navíc obsazení je víc než super.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Stejný případ jako u jedničky. Takže zase na jednu stranu spousta výtek, ale ve výsledku slušná zábava. A kdyby se z obou dílů vzalo to nejlepší, byla by to pecka.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
6.5
Absolutně to samé, co jednička, s tím, že tentokrát se místo ejakulátu hází tampony. Celkem odvážná odpověď Setha Rogena na poptávku po diverzitě - samí gayové, samé emancipované dívky, hulení trávy a jeden hodně ostrej fór o koncentráku, u kterýho jsem se až zakuckal.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
6
Sousedi 2 je pokračování hitu z roku 2014. To vydělalo hrozně moc peněz (rozpočet 20 milionů, vydělek 270 milionů) a tak se musel Seth Rogen (kterého mám v oblibě) domyslet jak natočit pokračování. A vymyslel originální způsob místo bratrstva nasadit sesterstvo. Film je zábavná komedie při které je vtipných momentů mnoho. Celkové obsazení je v pohodě a nudit se rozhodně nebudete. Jediný problém je v tom že pokud jste alergičtí na slovo sexizmus tak budete při tomhle filmu trpět. Jinak je to ale v pohodě komedie u které by mi trojka nevadila (Divných sousedů je mnoho).
blazma
blazma
4 928 bodů
8
Už by jsem se opakoval, ale prostě musím, pokračování komedii je vždycky velká neznámá, jenže i zde jsem byl vyveden z omylu, že to může dopadnout i dobře. Dívčí puberťačky mi zkrátka přijdou víc sympatičtější než Zac Efron a Dave Franco v prvním díle.
FiL44
FiL44
2 649 bodů
6
Slabší odvar prvního dílu. Pořád jsou tu chvilky, kdy se pořádně zasmějete, ale je jich celkem málo. Dívčí sesterstvo o poznání slabší než bratrstvo z prvního dílu. Celkem zklamání. Taková blbůstka na sledování s partou přiopilých kamarádů. Myslím, že třetí díl asi nevznikne.
Kuca25
2 132 bodů
2
Po špatné jedničce přišla strašná dvojka. Přitom je vtipné že první díl jsem si pustil jenom kvůli tomu že jsem viděl trailer na druhý díl. Těším jsem se na chloe že ji konečně zase uvidím v nějaké roli pro kterou se podle mě hodí, ale nakonec nebylo o co stát. Celý film je totální blbost. Příběh je úplně stupidní a herecký výkony otřesný. Nejlepší je asi Efron a to taky nepředvedl nic světoborného. Takovéhlem filmům říkám Rogenovky a ty většinou za nic moc nestojí, ale tohle bylo ještě mnohem horší, už nechci díky.
Izmo1_2_3_
Izmo1_2_3_
1 157 bodů
0
Ještě o něco horší komedie než v prvním díle.
brcolka
brcolka
1 045 bodů
6
Opět magořící Zac Efron a spousta hulení a chlastání. V alkoholu utopené hlášky, vykouřené pointy. Film je hodně slabý a to je možná ještě přívětivé. První Sousedi měli trochu nápad ale tohle je moc málo. A do toho jejich bratrstva a sesterstva která musí dělat párty každý den protože o tom je vysoká??????