Pobřežní hlídka

59%

Komentáře a recenze 40

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4
Letos jsem navštívil koncert Davida Hasselhoffa a během písněmi mluvil o svých snímcích a seriálech. Na řadu se tak dostala právě i nová verze Pobřežní hlídky na kterou se sám David moc netvářil. Když se pak publika zeptal co říkají na nové Mitche,tak se ozvalo neuvěřitelný bučení. Hold nostalgie je nostalgie. Dnes jsem se i já dostal k tomuto snímku a vůbec se nedivím tomu bučení. Snímek si sice liboval v různých zpomalovačkách a snažil se být rádoby cool,ale vůbec se mu to nedařilo. Čekal jsem něco ve stylu 21 Jump Street,ale k tomu si nemůže Pobřežní hlídka ani čichnout. Po délku dvou hodin nebyla schopna vyprodukovat více než dvě zábavné scény a to je na komedii proklatě málo. Příběh je debilní a dialogy jakbysmet,ale to se dá vzhledem k seriálové předloze očekávat,takže to bych snímku ještě odpustil. Od Rocka jsem čekal mnohem více a tentokrát ho podle mne zastínil Zac "Bieber" Efron. Na druhou stranu mám rád,když je snímek proložený dobrou muzikou a to zde bylo zmáknuté na výbornou. Hudba filmu dodávala pořádný koule a z nudných scén vykřesala aspoň náznak zábavy. Celkem jsem se na tento film těšil,ale tohle byla opravdu blbost.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 428 bodů
6
Snímek nelze jinak brát než jen jako vzpomínku na devadesátá léta a s tím spojený stejnojmenný seriál. Už začátek nás v tom přesvědčuje připomínáním všeho, o co v seriálu šlo především. Záchranné akce a nábor nových záchranářů v typické soutěži a jejich morální výchova. Nechyběl ani nějaký ten krimi žánr a právě vtom se dál veze tento film. A tak se byť s jinou tváří vrací Matt Brody (zde jako nabubřelý nováček), Summer, C.J. Parker, Stephanie Holden, a hlavně Mitch Buchannon. Scénář však bohužel vyznívá křečovitě ve snaze pobavit a přinést typickou plážovou atmosféru se silnými a svalnatými chlapci a sexy děvčaty. A s tím je hodně velký problém. Kromě Mitche a Matta nejsou ostatní postavy rozvinuty a tak spíše vypadají jako nutnost doplnění stavu. Setkání Mitche s Mitchem, tedy Dwayena Johnsona s Davidem Hasselhoffem je vcelku příjemným a vtipným zpestřením, ale příchod Pamely Anderson je naprosto zbytečnou záležitostí. Seriálové příběhy byly dosti volné a plynulé. Tato filmová připomínka je naopak značně uspěchaná. Atmosféra se přizpůsobila dnešní době, což byl správný tah, ale opravdu to chtělo na tempu krapet zvolnit. Takže jak je výše napsáno, film divákům, kteří na původním seriálu vyrostli, připomene dávné časy, ostatní to spíše zavrhnou.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 283 bodů
4
Mdlý a nevýrazný film, který táhnou sympatičtí herci (Efron na mě sice působí stále jako bez charismatu, ale ok, snaží se), ale vlastně nedokáže ani využít svůj námět, kdy fenomén Pobřežní hlídky vlastně vůbec neuchopuje, místo toho ho nahrazuje něčím, čím ani nikdy nebyla. Tím jde o dost líný film. I když neurážlivý.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Jump Street na pláži. Snaha se cení, obsazení dost dobré (Efron mi začíná v těhle rolích sedět čím dál víc), vtípky snesitelné. A dokud se Baywatch chovala jako sebeparodická blbina, která si na nic nehraje, bylo to hodně dobré. Navíc, Priyanka Chopra.
lamps
lamps
15 156 bodů
4
Testosteronová, silikonová a nesmyslně dlouhá prezentace buranského humoru hodná leda populární čtyřslabičné nadávky na P. Viděl jsem v tom (nebo jsem si přál vidět) velký potenciál, ale místo toho, aby si tvůrci nesvázaně hoďku a půl utahovali z nevinné demence seriálu a sypali na nás hlášky a camea, tak dvě hodiny oscilují na povrchu nudné detektivní zápletky a nejkřečovitější buddy komedie, co se kdy dostala do kin. Žít Johnson v padesátých letech, hrál by maximálně druhého posluhovače záporáka ve filmu Eda Wooda, dnes se jeho ikonizaci podřizuje celý příběh předpokládaného hitu, který mohl mít tak všestranný parodický nádech. Paradoxně je to ale právě jeho několik scén s nagelovaným frajerem Efronem, které to aspoň na úrovni epizodního humoru drží nad vodou. Tohle se šeredně nepovedlo, jenom fyzická výbava Saši Daddario si říká o mnohem kvalitnější biják - nepřístupný samozřejmě.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
4
Herci jsou fajn, sranda to celkem je, camea Hasselhoffa a Anderson dost dobrý, ale jinak to celkem tápe.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6.5
Zábavné, vtipné a podařené dílo. The Rock válel.
  • Akce
  • Humor
  • Strohý scénář
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
4
Tohle zabolelo - komedie, jejíž autoři nemají smysl pro humor. Scenáristé s obsesí dojit x minut fórky o penisu, ani by přišli s pointou a typově možná dobré obsazení, ale v žánru (a v improvizacích) očividně ztracení herci. Nikdo neočekával extra chytrou zábavu, debilita je u podobných druhů filmu druhořadý problém. Klíčovým průserem je, že je tenhle film jedna velká nuda. To jediné, co zvládá, je ona povrchní struna, kterou proslul i původní seriál - tedy ukazování vypracovaných těl v těsných plavkách. Ale i to se samozřejmě postupem času zají. Kdepak Jump Street na vodě. Leklá ryba na pláži.
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
8
"Seš Batman?" - "Jasně, jen větší a tmavší." Dwayne Johnson jako legendární plavčík Mitch Buchannon. "Skřípnutá hůlka je skřípnutá hůlka." Přisprostlá komedie s bláznivými scénami a ještě bláznivějšími dialogy. "Proč vypadá jakoby běžela zpomaleně?" - "Že?" - "Jo a vždy vypadá mokrá ale ne moc!" Krásné prostředí a spousta krásných mladých hereček ale i když jich je tam dost Kelly Rohrbach ty zbylé zkrátka zastíní. Stejně jako Pamela Anderson v původním seriálu, kterou vlastně Kelly ztvárňuje. Zac Bieber Efron celkem zapadl i když nejsem jeho fanda. Po vizuální stránce ok i když scéna jak hořela jachta uprostřed oceánu byla mizerná. Mnohdy to vypadá že film seriál paroduje, nicméně děj filmu plynul svižně a já se celou dobu skvěle bavil. "Ty záliv jenom nechráníš, ty jsi záliv." Líbíla se mi i přítomnost Davida Hasselhoffa a Pameli Anderson, mimochodem Pamela i v padesáti vypadá na dvacet a zazní i původní intro. "Hej Casey, proč máme plavky tak zaříznuté do zadku?" - "Ve vodě jsi pak rychlejší." Humor byl fakt vydařený a dvojku tohohle bijáku bych si moc přál. Seriál mne nikdy nebavil, nekoukal jsem ale tohle byla jízda. - 80%.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
7
Tenhle film musíte vidět v prodloužené verzi, jinak budete mít díry v příběhu. Pobřežní hlídka je opravdu ptákovina s hromadou pubertálního humoru, mnoho lidí se mnou asi nebude souhlasit, ale méně jak 70% dát nemůžu, protože jsem se u filmu ani na chvíli nenudil a většinu času jsem se i smál.