Zlo

52%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Kupodivu se to slovákům povedlo. Dokonce mě i trošku zamrazilo a to musím ještě pochválit efekty. Snaha se vyplatila. Jen se mi chvilkami motala hlava z roztřepané kamery, ale záběry byli celkem detailní.
Zbyndex
Zbyndex
3 611 bodů
8
Začátek vypadal celkem jako další snaha našich sousedů vykouzlit nějaký konkurence schopný snímek. Neočekával jsem nějaký velký boom. Partička borců se věnuje paranormálním jevů a hle, ozve se jim divný chlápek a zve je k sobě domů, jaké klišé. Říkal jsem si, a je to tady, originalita na bodě nula a to je teprve začátek. Nudně jsem sledoval další průběh filmu a vídal další předvídatelné šance, jak polekat diváka. Ale co z toho pak ty jedny mršky slovenský urobili? Najednou ty tři "ghostbusteři" s panem Bartošem a jeho zombie-démonskou ženuškou rozjeli takové peklo, že se třesu ještě teď! Neuvěřitelně k pokakání strhující závěr, ze kterého by si měli vzít příklad i tvůrci slavnějšího dvojčete Paranormal activity! Nedoporučuji na tento snímek koukat sám, hrozí nebezpečí zhnědnutí vašeho prádla a ubouchání se hlavou o zeď! 80%!!!
Marty McFly
Marty McFly
3 554 bodů
6
Prekvapilo ma že práve Slovensko dokáže natočiť celkom solídny horor. Zo začiatku nuda ale slovensko-vtipné dialógy to zachraňujú. Herci niesu až taký zlý ale niekedy sa mi zdalo že fakt čítajú prózu na Hviezdoslavov Kubín. Atmosféra v celom filme je parádna, hlavne pri niektorých scénach ktoré boli aj prekvapivo dobre spracované. Stále mi nejde do hlavy že som o tomto filme ešte nepočul ale hneď keď som sa o tom dozvedel tak som utekal pozerať a neoľutoval som, aj keď to mohlo byť lepšie. HODNOTENIE: 6/10
sixmonsters
sixmonsters
2 756 bodů
8
Filmaři ve filmu mají dobře vystavěné charaktery, takže je to celkem zábava. Ve druhé půlce to začíná být trochu nuda, ale i tak je to v těhlech končinách výrazně nadprůměrný počin.
PeterFRiusJilek
PeterFRiusJilek
2 462 bodů
2
Hviezdička za pokus o hororovú atmosféru, ináč zlo, zlo, zlo... v scenári, hereckých výkonoch.