Air Strike

34%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
0.5
Bruce si očividně nedá pokoj dokud nenajde úplné dno své herecké kariéry. V Americe své možnosti vypotřeboval a tak se vydal do Číny natočit něco co zdánlivě připomíná válečný snímek. Vůbec nevím co si o Air Strike mám myslet. Mám ten film brát vůbec vážně? Protože nikdo jiný ho očividně vážně nebral. Herecké výkony jsou strašný, letecké scény jsou k smíchu a vypadají jako z doby ráz dva tři, celé to nedává vůbec smysl a skáče se z jedné scény na druhou nehledě na logiku nebo návaznost. Jedna věc by mne přesto zajímala - kolik byl rozpočet této hrůzy. Něco tak trapného a příšerně udělaného tvoří snad jen Asylum, ale ti se aspoň neberou vážně.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
1.5
Kdyby vznikaly filmy podle fiktivních trailerů z Tropické bouře, vypadaly by nějak takhle. Je to tak mimo a nesoudržné, až je to skoro zajímavé. Prvních patnáct minut má člověk pocit, že se dívá na nějaký ultradlouhý trailer, jak divoce se skáče z místa na místo a scény nemají pořádný začátek ani konec. Strukturou se to celé omezuje na prostřihy mezi nálety Japonců, civilnější postavy a Willisovu "otcovskou figurku", která jediná funguje jako jakési guilty pleasure. Vlastně ani Willisovy nezazlívám, že do toho šel - ta postava má svou přepáleností a doslovností docela šmrnc a v lepším filmu by i mohla fungovat. V tomhle případě je aspoň vděčným únikem, protože ten zbytek bohužel není, navzdory vypravěčskému diletantství, nechtěně zábavný, ale většinu času jen ubíjející a úmorný. A celé to korunují letecké scény, které svou grafikou zaostávají i za pět let starými díly Call of Duty. Fakt, že herečka, kvůli které byla zrušena premiéra, je tam cca 30 vteřin, je jen humornou třešničkou na přeplácaném dortu.15% Prodloužená verze: Celek stále nefunguje, protože na mizerné akci a slabých výkonech nic nezměníte ani tím, že něco natáhnete. V rámci fair play je ale třeba dodat, že drží víc pohromadě (lepší expozice a prokreslení postav) a filmu vylepšuje pověst na nějakých 30%.
Jamie76
Jamie76
4 272 bodů
7
Myslím že to byl v celku povedený válečný film…Zajímavé téma, sice je zde pár ne úplně provedených momentů ale v celku jsem si film užil.