Sedmilhářky

83%

Komentáře a recenze 13

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
8
Potemnělá verze Zoufalých manželek. Maloměšťácká tragédie, kde zločin je nakonec hrdina, který vytrhává z každodennosti (i když tentokrát jen diváky, postavy o něm neví). Umí to zaháčkovat, což je nakonec u seriálu jediné důležité, a baví mě postupné vykreslování postav.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
První série lepší té druhé. Ke knížkám se snad někdy dokopu, tohle seriálové zpracování těží hlavně z fain hereckých hvězd a v první sérii té detektivní atmosféry.
Pas
Pas
6 225 bodů
0
Namyšlené, nepracující, pomlouvačné a falešné coury. Smazat a nevracet se. PS: Kdo spí v posteli s makeupem? Trapnost a ubohost.Skutečný shit.
Jamie76
Jamie76
4 257 bodů
9
skvělý seriál HBO se zase vytáhlo
Temný Pán ze Sithu
Temný Pán ze Sithu
2 175 bodů
8
Zajímavý příběh, téma násilníků a úchyláků je v dnešní době časté. Perfektně zahráno od Nicole Kidman. Klasický pohled pod pokličku amerických zbohatlíků, kteří mají sice prachy a malicherné starosti, ale i svoje temná tajemství. Musím zmínit naprosto dokonalý soundtrack, který výborně doplňoval dramatickou stránku tohoto seriálu.
Teresie
Teresie
1 187 bodů
9
Velké televizní překvapení. Všechny ženské role precizně obsazeny a zahrány. BRAVO ALEXANDER !!!!!!!!
Orsi
Orsi
905 bodů
10
Vše co se zprvu zdá jako malé problémy vás brzy přesvědčí, že ve skutečnosti tak malé nejsou. Příběh se nezapomíná důkladně věnovat všem postavám a jejich strastím. HBO stále dokáže nabídnout jedny z nejkvalitnějších seriálů. Práce s kamerou i soundtrackem byly fascinující.
Judinka
Judinka
627 bodů
7
Docela dlouho jsem Sedmilhářky odmítala, ale nakonec jsem podlehla a dala jim šanci. Musím uznat, že mají sice něco do sebe, ale čekala jsem něco více. Po filmařské stránce není co vytknout a střik je velmi dobrý včetně hereckých výkonů hlavních hvězd. Od začátku tak víme, k čemu se schyluje a díl po dílu poodhalujeme střípky tajemství jednotlivých představitelek, až k finálnímu konci. Uvidíme, co přinese druhá řada :o)
Hazel
Hazel
221 bodů
10
Přiznávám, že jsem o seriál ze začátku neměla zájem, díky knize, která byla dle mého excelentní a já si chtěla ten zážitek uchovat takový, jaký jsem si vytvořila v mé fantazii. Ale dívat se na tento seriál je potěšení. Nicole Kidman podala absolutně dokonalý výkon a svou rolí týrané ženy konečně uchopila problém takový, jakým doopravdy je. Zásluha za to patří samozřejmě i režii a scénáristovi. Já jsem unešená z přenádherných domů a z pláží a z celého toho australského života. Nikdy takhle žít nebudu, tak proč se na to v klidu bez závisti nedívat, že? Miluji ty příběhy žen a celý ten příběh, kterému mimochodem vděčíme Liane Moriarty. :)