Mrtvý bod

74%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
blazma
blazma
4 928 bodů
10
Naprosto skvělá kriminálka, trošku mi to tetování po celém těle připomíná útěk z vězení, jen s ním tady řeší případy. Navíc jsou zahaleny trochou mysteriozity, protože to vypadá jak kdyby předvídaly budoucnost. Jenže to funguje, celej cast je sympatickej a funguje mezi nimi ta chemie, navíc se pořád pomalu odhalují tajemství okolo všech a to vás prostě nutí myslet co se asi stane v dalším díle.
frantisek-navorka
2 706 bodů
8
Díl od dílu sem se do seríálu víc zamilovával a zvedal hodnocení. Teď po shlédnutí finále první série bych dal i 5*, ale hodnotím celou sérii takže zatím jen 4* :-D. Už se těším na září na start druhé série.
skylark13
skylark13
2 084 bodů
6
Končím po čtyřech dílech, dobrá akce, ale plno věcí je zmatených a nedávají smysl, je to až do očí bijící, odhalí se daná tetovačka a nečekaně dojde ke zločinu, jako průměr ujde, Weller je sympaťák Jane je cute, nic víc..
Kamil3
Kamil3
527 bodů
9
První série má chytlavý děj ,atmosféru a ústřední dvojici mezi kterou to jiskří.Dobře vybraní herci hlavně Jaimie,, coby potetovaná ,znalá bojových umění a neznalá své minulosti a identity ,táhne každý díl se svým bolestným útrpným výrazem jak ohař a jen tak se neokouká .Pokud přimhouříte oči nad logikou kdy tým vybruslý z každé šlamastiky a že Pattersonová dokáže v mžiku vše rozluštit ,což je potíž všech podobných amerických kriminálek můžete se dobře bavit za mě 90 procent.