Milenci těch druhých

62%

Komentáře a recenze 14

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 308 bodů
5
Naprosto tuctová americká romantická komedie, která mi noc nepřinesla, jen mi sebrala skoro dvě hodiny života. Spousta klišé, přehrané scény. Co hodnotím kladně, že je tato komedie přidrzle sprostá a není to vyloženě trapný slaďák. Vidět už nemusím, ale přežil jsem. 50%
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
A pak, že přátelství mezi mužem a ženou nemůže fungovat. Může, ale základem je mít pevné "vysvobozovací heslo". Scéna s petkou excelentní, zbytek jen fain. Každopádně Brie konečně v roli, ve které jsem ji chtěl vidět od první série Community.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7
Milenci těch druhých podle mého názoru ambice změnit žánr romantické komedie nenaplnil, ale otázka je, zda vůbec mohl tak vysokého cíle dosáhnout. Na druhou stranu je sympatické, že se alespoň pokusil. Postavy ve filmu jsou chytré a vtipné, není tam nic, co by šlo vyloženě proti srsti a i když si režisérka hraje s žánrovými klišé, nedělá to žádným stupidním nebo vyloženě lajdáckým způsobem, jak je bohužel posledních pár let zvykem v našich končinách. Příjemné je také, že to není žádné retro, ale ve všech ohledech současný film.
blazma
blazma
4 928 bodů
8
Tato komedie funguje. Je sice pravda, že všude kde se mluví o sexu snad automaticky přiláká spoustu lidí to zkouknout. Tak i tak musím uznat že tato romantická komedie funguje. Navíc hlavní postavy, zkrátka vědí, že po sobě jedou, že se do sebe dokonce zamilovali a neskrývají to, tak jak to u většiny romantických filmů bývá. Takže jo, tohle bylo skvělý a sympatická Alison Brie s Jasonem Sudeikisem to jenom podtrhla. rozhodně můžu doporučit.