Pařížská blbka

51%

Komentáře a recenze 5

Dle relevance
i
55%

Ovšem sled malých provokací od situace k situaci trpí neujasněností a ve finále už neví, kam dál, takže uteče bez boje. Polovičatá legrácka nicméně zaslouží pět procent nad průměr, neboť vypočítavý cynismus hrdinky je vyloženě osvěžující.

F
90%

Pařížská blbka možná není úplně nejlépe zvolený název, protože hlavní hrdinka je prakticky ledacos kromě blbky – prostě si odhodlaně jde za svým cílem. Na samotný film potom nejlépe sedí označení „chytrá, trefná a zábavná komedie s prvky parodie.“

T
85%

Pařížská blbka v letních dnech příjemně naladí svou rozevlátostí i nekorektně drzým humorem. Náročnější publikum jistě ocení třeba kritiku snobismu, narcismu a bezohlednosti. V kombinaci s nenudící krátkou stopáží a výtečnou hlavní představitelkou jde možná o dosavadně nejmilejší překvapení roku.

Č
70%

Camille jako "Borat v sukních" nastavuje zrcadlo trendu moderní doby, zlatokopkám, které opovrhují ostatními a touží po bohatství, aniž by hnuly prstem. I když se spousta situací zdařila, na 82 minut je to přece jen příliš jednostranná zábava.

K
60%

Asi to není film, který si bude člověk dlouho pamatovat, ale svůj cíl pobavit rozhodně splní a většina lidí nebude litovat návštěvu kina. Naopak si myslím, že půjdou z kina dobře pobavení a s dobrou náladou.