Anděl Páně 2

75%
Anděl Páně 2
Na scéně se objevují hrdinové z předchozího dílu - anděl Petronel a čert Uriáš, kteří se tentokrát vydávají na Zemi, aby získali zpět jablíčko Poznání. Uriáš totiž Petronela ponoukal k jeho ochutnání tak dlouho, až se jim během šarvátek odkutálelo až mezi lidi. Na Zemi se však dostávají v předvečer svátku svatého Mikuláše a najít to správné jablko není tak jednoduchý úkol. Situaci jim neulehčuje ani skupina nepoctivých koledníků, setkání s krásnou Magdalenou, do které se oba zamilují, nebo její zlý šéf Košťál, který dělá jen problémy. Podaří se povedené dvojici překonat pozemské překážky a získat vzácné jablko zpět?



Recenze: Anděl Páně 2

Kinobox.cz
60%

Rozhodně nemám nic proti filmům s křesťanskými motivy (velice moc se mi líbil třeba Princ egyptský). Ale po tolika letech čekání a po takové masivní kampani jsem čekal něco trochu víc, než nadprůměrnou televizní inscenaci s filmovou výpravou.


Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
8
Takhle má vypadat pohádka hodná štědrého dne. Už se těším,až jí Čt 1 o vánocích uvede. Na druhém dílu jde hodně poznat,že je určený pro kina,protože efekty jsou konečně na velmi dobré úrovní,né jako v prvním dílu. Obsazení je opět skvělé a Dvořák s Trojanem se pro tyto role narodili. Příběhově,ale u mne vyhrává díl první. Anděl páně 2 spoléhá hlavně na dvojici Petronel - Uriáš a jejich vzájemné pošťuchování.
Pete69
Pete69
29 308 bodů
8
Pěkná pohádka. Po dlouhé době by snad něco mohlo vystrnadit z hlavního vysílacího času na vánoce Popelku :) Anděl Páně 2 je dobrým příkladem, že i pokračování úspěšného mlže být stejně úspěšné, za mě i o trošku lepší. Krásná čertovsko andělská pohádka s osvědčenou dvojicí.
  • Vtip
  • Trošku si člověk připomene svaté a náboženství.
  • Občasné šuvlování ( nesrozumitelná mluva ) Ivana Trojana.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
4
Filmy jako Anděl páně 2 jsou podle mě překonané, dělají víc škody než užitku, protože nepřipravují děti na život (což je smysl pohádek), ale spíš rozněžňují jejich rodiče vzpomínkami na jejich dětství tak, jak se nikdy neudálo... Ale v rámci toho, o co se Strach pokouší, to je snesitelné na úrovni hereckých výkonů a audiovizuálu. Ocenil bych jiný než ten úplně nejprimitivnější scénář (překvapuje mě, že ve filmu oddaného katolíka není místo třeba pro nápravu padouchů), ale jinak to asi dopadlo dobře. Nevim.


Dodatečné informace

Původní název:
Anděl Páně 2 (více)
  • Česká republika Anděl Páně 2
  • Česká republika Angel of the Lord 2
  • Česká republika Anjel Pána 2
Premiéra v ČR:
1. 12. 2016
Distributor:
Falcon
Země původu:
Česká republika, Slovenská republika

Další z kolekce Anděl Páně 2


Podobné


Předplatná


Powered byJustWatch