Válka skladů: New York

46%
Válka skladů: New York
Válka skladů: New York

Válka skladů: New York sleduje skupinu městských průzkumníků v novodobé honbě za zapomenutými poklady. V nejlidnatějším městě v Americe se nedá ani odhadnout, jaké úžasné cennosti se mohou skrývat ve skladových jednotkách v New Yorku a jeho okolí. Joe P, Mike, Candy s Courtney, Chris a Tad a dražitel John Luke se vrací a soupeří, kdo najde a získá ztracené a vzácné předměty. Když tihle Newyorčané přihazují, jedná se o úplně jinou aukci! (oficiální text distributora)



Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
6
Samotný nápad dražeb a vlastně všechno okolo mám rád,ale tady se teda sešla banda nesympatických ubožáku až mi to kazí veškerý dojem. Vždy je to hlavně o kupujících a v tom má navrch původní Válka skladů ve které je plno zajímavých osobností. Horší než New York je snad jen Válka skladů: Texas kde jsou podobné individua.
Pete69
Pete69
29 308 bodů
6.5
Je to zábavné, někdy napínavé a na druhou stranu mi to občas připadá, že jsou tam některé "poklady" nastrčené. Po shlédnutí několika epizod se celá reality show začíná stávat nudnou a nepřináší nic nového, ale tak to bývá. Kvalita jednotlivých odnoží je závislá samozřejmě na aktérech.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8
Někdy se vydraží i zajímavé kousky za velké peníze.

Dodatečné informace

Původní název:
Storage Wars: New York (více)
  • USA Válka skladů: New York
  • USA Storage Wars: New York
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění