John Oliver: Co týden dal a vzal

88%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
10
Jeden z těch nepříjemných příkladů, kdy si uvědomíte, že "hloupý Američani" jsou na míle někde jinde a vždycky budou. Ne kvůli vyšší průměrné inteligenci diváků, ale zkrátka velikosti kultury a popkultury, kdy něco chytrého a smysluplného může být pořád ještě masové, protože i menšina lidí v USA je pořád pár milionů hlav, takže má smysl pro ni dělat takovýhle pořad. Oliver (a jeho pravděpodobně masivní tým scenáristů a rešeržistů) to umí vybalancovat jako nikdo a jeho humor + agenda by měly být velkou lekcí pro kohokoliv, kdo se pokouší dělat "talk-show".
hanys_
hanys_
18 771 bodů
10
Po prvním díle fakt spokojenost. Hodně bude záležet na vybraných tématech, ale momentálně se nemůžu dočkat druhého dílu._Po 12 dílech jdu na max. Jediné zprávy, které v tv sleduju. 9.5/10
MajklCZsk
MajklCZsk
2 369 bodů
10
John Oliver je skvělý nejen svým smyslem pro humor, ale i rozhledem po americkém byznysu, politice a kultuře a HLAVNĚ schopností tyto informace předat divákovi. Skutečně, forma infotainmentu je nastavena více než dobře a ještě k tomu dokáže s onou tématikou seznámit i naprostého laika. Někomu může tedy vadit čistá subjektivnost, ale z amerických pořadů si dle mého každý najde pořad i z opačného politického spektra.